counter

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για Στάθη Σχίζα: "Ήταν όλη η σχέση ένα Survivor, ήταν τον περισσότερο καιρό από απόσταση"

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για Στάθη Σχίζα: "Ήταν όλη η σχέση ένα Survivor, ήταν τον περισσότερο καιρό από απόσταση"
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για Στάθη Σχίζα: "Ήταν όλη η σχέση ένα Survivor, ήταν τον περισσότερο καιρό από απόσταση"

Καλεσμένη στην εκπομπή «I Love ΣουΚού» βρέθηκε την Κυριακή η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία παραχώρησε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης στην Μπέττυ Μαγγίρα και τον Δημήτρη Μακαλιά. Η ίδια μίλησε μεταξύ άλλων για την προσωπική της ζωή και για τον πρώην σύντροφό της, Στάθη Σχίζα.

Διαβάστε επίσης! Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Γιατί δεν πήγε στα εγκαίνια του μαγαζιού του Στάθη Σχίζα;

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για τον Στάθη Σχίζα

«Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα παντρευτώ σε τόσο μικρή ηλικία. Προέκυψε γιατί μου το έβγαλε ο Αριστομένης. Αισθάνθηκα ότι όντως με τον αυτόν άνθρωπο εκείνη τη δεδομένη χρονική στιγμή μπορώ να κάνω οικογένεια. Δεν το ‘χω μετανιώσει. Ήμασταν 7 χρόνια μαζί, τα 4 παντρεμένοι. Ήμουν από τα 21, μεγάλωσα μαζί του… Μέσα σε αυτή τη σχέση είδα πως άλλαξα, ήταν πλέον ίσως άλλα τα θέλω μου», είπε αρχικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για τον γάμο της με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο.

Όσον αφορά τη σχέση της με τον Στάθη Σχίζα ανέφερε: «Ήταν όλη η σχέση ένα Survivor, ήταν τον περισσότερο καιρό από απόσταση. Στο πρώτο Survivor το έζησα κι εγώ, γιατί θέλω να βλέπω ευτυχισμένο τον άλλο δίπλα μου και πραγματικά ήθελα να το κερδίσει και να πάει καλά και το είδα λίγο προσωπικά το θέμα…Εγώ του είχα πει στη συζήτηση πάνω ότι εφόσον είχες πάει τόσο καλά την πρώτη φορά, έχεις κερδίσει νομίζω μετά πως ίσως είναι υπερβολή και ξαναζεσταμένο φαγητό. Υπήρχαν κάποια θέματα, αλλά πιστεύω ότι εάν είχε μείνει πίσω ίσως είχαν αντιμετωπιστεί καλύτερα.

Τώρα είμαστε γείτονες, οπότε όλο και κάπου θα τον πετύχω. Τα μαγαζιά είναι κοντά, οπότε υπάρχουν κάποια μέρη που ξέρω πως ίσως τον δω. Θεωρώ ότι γενικά προχωράμε στη ζωή, έχω πολύ όμορφα συναισθήματα για αυτόν τον άνθρωπο αλλά θέλω να μιλάω και για άλλα πράγματα».

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου:

 

Photo Credits: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR