counter

Ariana Viera: Σκοτώθηκε σε τροχαίο η Μις Βενεζουέλα - Είχε ανεβάσει ανατριχιαστικό βίντεο για την κηδεία της

Ariana Viera: Σκοτώθηκε σε τροχαίο η Μις Βενεζουέλα - Είχε ανεβάσει ανατριχιαστικό βίντεο για την κηδεία της
Ariana Viera: Σκοτώθηκε σε τροχαίο η Μις Βενεζουέλα - Είχε ανεβάσει ανατριχιαστικό βίντεο για την κηδεία της

Σε ηλικία μόλις 26 ετών έφυγε από τη ζωή η Μις Βενεζουέλα, Ariana Viera.

Το 26χρονο μοντέλο αποκοιμήθηκε στο τιμόνι την ώρα που οδηγούσε και στη συνέχεια συγκρούστηκε με φορτηγό στη λίμνη Νόνα του Ορλάντο.

Η μητέρα της Ariana Viera σε συνέντευξή της στο Telemundo31 δήλωσε: «Το κορίτσι μου αποκοιμήθηκε. Ήταν κουρασμένη. Την επανέφεραν, αλλά πριν την πάνε στην εντατική, πέθανε. Βοήθησε πάρα πολλούς ανθρώπους. Ήταν πάντα εκεί για τους φίλους της, τα αδέρφια της, εμένα. Δεν ήξερα ότι ο Θεός μου είχε δώσει έναν άγγελο. Δεν ήξερα ότι ο Θεός μου είχε δώσει ένα μικρό κομμάτι από τον παράδεισο για πολύ λίγο».

Η Ariana Viera σκοτώθηκε στις 13 Ιουλίου ωστόσο η είδηση του θανάτου της έγινε γνωστή τις τελευταίες ώρες.

Όπως αναφέρει η New York Post, o πατέρας της Ariana Viera, ο οποίος ζει στο Περού, ζήτησε βίζα για να παραστεί στην κηδεία της κόρης του, αλλά δεν εγκρίθηκε.

Η άτυχη 26χρονη εκτός από το μόντελινγκ εργαζόταν στο χώρο των ακινήτων και διατηρούσε δική της υπηρεσία καθαρισμού σπιτιών.

Η Ariana Viera επρόκειτο να εκπροσωπήσει τη χώρα της, τη Βενεζουέλα, στον διαγωνισμό Miss Latin America of the World 2023 στη Δομινικανή Δημοκρατία τον Οκτώβριο.

Το ανατριχιαστικό βίντεο για την κηδεία της

Δυο περίπου μήνες πριν τον θάνατό της, η Ariana Viera είχε δημοσιεύσει ένα ανατριχιαστικό βίντεο στο Instagram, που αναφερόταν στη μελλοντική της κηδεία.

«Ηχογραφώ τον εαυτό μου για τη μελλοντική μου κηδεία, γιατί πάντα είμαι εγώ που τραβάω τα βίντεο, κανείς δεν μου τα μαγνητοσκοπεί», είχε γράψει ως λεζάντα σε ένα βίντεο με πολλά κλιπ στα οποία προσποιείται ότι έχει πιαστεί να κάνει καθημερινές δραστηριότητες, να πίνει νερό και να τριγυρνάει στο σπίτι.

Πηγή φωτογραφίας: Instagram - arianaviera__

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR