counter

Άρης Αργυρόπουλος για Μαρία Μπακοδήμου: "Δεν μου αρέσει να συζητάει για εμένα δημόσια κι αν ξαναγίνει… εξώδικο"

Άρης Αργυρόπουλος για Μαρία Μπακοδήμου: "Δεν μου αρέσει να συζητάει για εμένα δημόσια κι αν ξαναγίνει… εξώδικο"
Άρης Αργυρόπουλος για Μαρία Μπακοδήμου: "Δεν μου αρέσει να συζητάει για εμένα δημόσια κι αν ξαναγίνει… εξώδικο"

Στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα” μίλησε ο Άρης Αργυρόπουλος.

Ο γιος της Μαρίας Μπακοδήμου και του Δημήτρη Αργυρόπουλου, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη σχέση με την μητέρα του και τα αδέλφια του.

Ακόμη, ο Άρης Αργυρόπουλος αποκάλυψε τον λόγο που δεν βλέπει τη Μαρία Μπακοδήμου στην τηλεόραση.

Δείτε επίσης! Μαρία Μπακοδήμου: Αποκάλυψε πως τα παιδιά της έμαθαν πως δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης - "Ήταν πολύ άγριο"

Όσα είπε ο Άρης Αργυρόπουλος

«Εγώ τους γονείς μου τους βλέπω σαν γονείς μου, όχι σαν πρόσωπα της δημοσιότητας. Καλώς ή κακώς το επίθετό μου είναι αυτό, χαίρομαι για το ποιοι είναι οι γονείς μου, έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Ούτε με έχει δυσκολέψει αλλά ούτε με έχει βοηθήσει το γεγονός ότι οι γονείς μου είναι στην τηλεόραση.

Το καλύτερο που μπορεί να γίνει είναι να μην βρίσκω τραπέζι στα μπουζούκια και να της πω “μαμά δεν βρίσκω κάποιον, πρέπει να με βοηθήσεις”. Με τον Νικήτα έχουμε τρομερή σχέση, έχουμε μεγαλώσει σε κοινές παρέες και βγαίνουμε μαζί και εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλο. Όταν ήμασταν μικροί τσακωνόμασταν συνέχεια, παίζαμε και ξύλο, φώναζε η μαμά, χαμός. Έχω πολύ καλές σχέσεις με τον ετεροθαλή αδελφό μου. Όποτε χρειάζεται μια συμβουλή, θα μας πάρει τηλέφωνο.

Δεν θα μοιραστώ τα προσωπικά μου με τη μητέρα μου, θα με ρωτήσει πάρα πολλές φορές. Δεν μου αρέσει να συζητάω τα προσωπικά μου με τους γονείς μου. Έχει συμβεί να γνωρίσω κοπέλα μου στην οικογένειά μου. Είμαι ελεύθερος αυτήν την περίοδο. Δεν μου αρέσει να συζητάει η μητέρα μου για εμένα και τον Νικήτα κι αν ξαναγίνει… εξώδικο. Ξύπνησα και όλοι μου οι φίλοι είχαν στείλει τη δήλωση που έκανε η μητέρα μου ως την πιο περιζήτητη πεθερά. Πήγαινα για καφέ και με φώναζαν “γαμπρό”. Αν μια κοπέλα που ξέρει ότι η μητέρα μου είναι η Μαρία Μπακοδήμου και αγχωθεί να με προσεγγίσει, δεν νομίζω να φτάσει μακριά.

Δεν βλέπω τηλεόραση, δεν βλέπω ούτε την μητέρα μου. Την έχω διαφορετικά στο μυαλό μου ως μητέρα μου, οπότε μου φαίνεται λίγο διαφορετικό. Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να κάνω τη δουλειά της μητέρας μου», είπε ο Άρης Αργυρόπουλος.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR