counter

Αργυρός: "Έχω περάσει μέρες όπου δεν είχα χρήματα ούτε για σουβλάκι"

Αργυρός: "Έχω περάσει μέρες όπου δεν είχα χρήματα ούτε για σουβλάκι"
Αργυρός: "Έχω περάσει μέρες όπου δεν είχα χρήματα ούτε για σουβλάκι"

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, παραχωρεί συνέντευξη στο δημοσιογράφο Αλέξανδρο Πρίφτη και στο κυπριακό περιοδικό «Down Town» και μεταξύ άλλων μιλάει και για τις δυσκολίες που έχει περάσει.

Η ζωή σου έχει αλλάξει πια προς το καλύτερο. Αναπολείς καθόλου τις ανέμελες στιγμές της παιδικής εφηβικής σου ηλικίας;
Φοιτητικά χρόνια δεν έζησα ποτέ. Ξεκίνησα να τραγουδώ στη Θεσσαλονίκη και μπήκα νωρίς στο μεροκάματο. Οι δικοί μου με παρότρυναν να το κάνω επάγγελμα γιατί έβλεπαν πόσο πολύ αγαπούσα αυτό που κάνω σήμερα. Δεν με κούρασε ποτέ. Γι’ αυτό βάζω και τα χρήματα σε δεύτερη μοίρα. Πρώτα κοιτάζω να απολαμβάνω τη δουλειά που κάνω και μετά τα χρήματα.

Τα στερήθηκες ποτέ;
Φυσικά. Ξέρεις πόσες μέρες έχω περάσει στη Θεσσαλονίκη, όπου δεν είχα χρήματα ούτε για σουβλάκι και έβαζα λίγη μερέντα πάνω σε τσουρέκι κι έτρωγα με τους φίλους μου; Δεν με ένοιαζε όμως. Έκανα αυτό που γούσταρα. Δεν με πείραζε. Ούτε επιζήτησα ποτέ τα πολλά χρήματα. Δεν με νοιάζουν. Ακόμα και σήμερα ζω εκεί που ζούσα -στο Ίλιον- και ξοδεύω ελάχιστα.

Τα καθημερινά σου έξοδα είναι λιγότερα από 50 ευρώ;
Σαφώς και είναι. Πόσα θα χαλάσω για έναν καφέ ή ένα πιάτο φαγητό; Εκτός κι αν μιλάμε για κάτι ιδιαίτερο. Μπορεί μία μέρα να χαλάσω 10 και την άλλη 100 ευρώ. Δεν είμαι ούτε σπάταλος, ούτε επιδειξίας.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR