counter

Αργύρης Πανταζάρας: Η απάντησή του όταν ρωτήθηκε για την προσωπική του ζωή

 Αργύρης Πανταζάρας: Η απάντησή του όταν ρωτήθηκε για την προσωπική του ζωή
Αργύρης Πανταζάρας: Η απάντησή του όταν ρωτήθηκε για την προσωπική του ζωή

Καλεσμένος στην εκπομπή “Super Κατερίνα” βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης ο Αργύρης Πανταζάρας, ο οποίος παραχώρησε στην Κατερίνα Καινούργιου μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης.

Μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια ρώτησε τον ηθοποιό για την προσωπική του ζωή και τις φήμες που τον θέλουν ζευγάρι με την Σίσσυ Τουμάση.

Δείτε επίσης - Αργύρης Πανταζάρας- Σίσσυ Τουμάση: Το “καυτό” φιλί του ζευγαριού στο Instagram (Φωτογραφία)

Αργύρης Πανταζάρας – Η αντίδρασή του όταν ρωτήθηκε για την προσωπική του ζωή

«Aυτό θα έλεγα πως είναι λίγο Οργουελικό. Δηλαδή μπορεί να είσαι σε μια άλλη σχέση και να δημοσιεύσουν μια άλλη σχέση και η άλλη να έχει άλλη σχέση. Αυτό είναι Οργουελικό και λίγο επικίνδυνο γιατί όντως μπορεί να κάνεις κακό σε κάποιον. Αν ανακοινώσουμε τώρα ότι εμείς είμαστε μαζί, κάποιος μπορεί να πειραχτεί. Αυτό έχει να κάνει με το ότι το αναπαράγουν πολλές φορές πράγματα χωρίς να τα ελέγξει κανένας. Παρόλα αυτά εμένα μου αρέσει ούτε να κρύβεσαι ούτε και να φωνάζεις. Γιατί παράλληλα έχεις και τη ζωή σου.

Είμαι πολύ καλά στη ζωή μου και αυτό είναι το σημαντικό. Νομίζω πως θέλει μια προσπάθεια το να κρατάς τις σχέσεις σε μια υγεία άρα και τον εαυτό σου και το περιβάλλον σου. Το ότι είμαι καλά έχει μεγαλύτερη σημασία από το που είμαι, πως είμαι και τι κάνω. Έλεγα πάντα πως δεν μπορώ να σταματήσω να κυκλοφορώ στο κέντρο, που είμαι παιδί του κέντρου και διαλογίζομαι στο κέντρο, δεν γίνεται να το κάνω αυτό αλλά ούτε να κάνω ότι δεν συμβαίνει. Δεν θα τα συζητούσες όλα με όλους τους ανθρώπους. Δεν σημαίνει ότι δεν είσαι χαρούμενος, ότι δεν είσαι ερωτευμένος, ότι δεν είσαι γαλήνιος, ότι δεν έχεις σκέψεις και αγωνίες. Δεν θα συζητήσεις όμως τα πάντα για την προσωπική σου ζωή με όλους», είπε ο Αργύρης Πανταζάρας.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο την αντίδραση του Αργύρη Πανταζάρα όταν ρωτήθηκε για την προσωπική του ζωή:  

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR