counter

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Όλγα Λαφαζάνη & Νίκος Οικονόμου: Εγκαταλείπουν την Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Όλγα Λαφαζάνη & Νίκος Οικονόμου: Εγκαταλείπουν την Αθήνα
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Όλγα Λαφαζάνη & Νίκος Οικονόμου: Εγκαταλείπουν την Αθήνα

Όλγα Λαφαζάνη - Νίκος Οικονόμου

Από την Μαίρη Παλιαλέξη

Η Όλγα Λαφαζάνη και ο Νίκος Οικονόμου αλλάζουν ζωή. Εγκαταλείπουν την Αθήνα και μετακομίζουν στην περιφέρεια.

Το αγαπημένο ζευγάρι της σόουμπιζ έκλεισε τα αυτιά του στις "Σειρήνες" που τους καλούσαν στην Αθήνα και αποφάσισε να προσφέρει στο παιδί του μια νέα ζωή εκτός των τειχών της Αττικής.

Η Όλγα Λαφαζάνη παρότι φέτος είχε δύο πολύ αξιόλογες τηλεοτπικές προτάσεις εδώ στην Αθήνα, αποφάσισε να ακολουθήσει τον σύζυγό της Νίκο Οικονόμου, στις Σέρρες, την γενέτειρά του, όπου ανέλαβε προπονητής της ομάδας μπάσκετ «ΊΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ»

Η Όλγα επέλεξε - ενώ είχαν γίνει συζητήσεις για να συμμετάσχει στο Dancing with the stars 4 του ΑΝΤ1 και ενώ της είχε γίνει πρόταση να αναλάβει χρέη παρουσιάστριας και στο νέο κανάλι "Ε" που δημιουργήθηκε - να ακολουθήσει τελικά τον σύζυγό της στις Σέρρες.

Εκεί θα παρουσιάζει το πρωινό πρόγραμμα στο κανάλι "Δίκτυο" έπειτα από πρόταση της Διευθύντριας του σταθμού Μαρίας Αραμπατζή.

Η μικρή Αλεξάνδρα - Μαρία είναι 2,5 ετών και χρειάζεται τον μπαμπά της σε καθημερινή βάση και όχι μόνο τα Σαββατοκύριακα. Η παραμονή τους στην Αθήνα θα στοίχιζε στην κόρη τους την παρουσία του μπαμπά της αλλά και της μαμάς της, που με τις τηλεοτπικές της υποχρεώσεις θα έλειπε όλη μέρα από το σπίτι.

Η απόφαση για το ζευγάρι αν και δύσκολη, αφού αυτές τις ημέρες ετοιμάζουν τη μετακόμιση και αλλάζουν ζωή, τουλάχιστον για ένα χρόνο, έμοιαζε η καλύτερη λύση για εκείνους αφού προτιμούν να κρατήσουν την οικογένειά τους ενωμένη.

Η Όλγα Λαφαζάνη μέσω του BLOG της στο WWW.FTHIS.GR θα ενημερώνει τακτικά, τους αναγνώστες για την μετακόμιση, την αλλαγή, τα καινούργια δεδομένα και τη νέα ζωή που ανοίγεται μπροστά σε ένα ζευγάρι που αποφασίζει να εγκαταλείψει την Αθήνα και να ζήσει στην περιφέρεια.

Εμείς τους ευχόμαστε Καλή επιτυχία και σε αυτή τη νέα αρχή!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR