counter

Αποκλειστικό: Η Μαριάννα Καλέργη στο FTHIS.GR για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

Αποκλειστικό: Η  Μαριάννα Καλέργη στο FTHIS.GR για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας
Αποκλειστικό: Η Μαριάννα Καλέργη στο FTHIS.GR για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

Από την Χριστιάνα Κοχλατζή 

Η Μαριάννα Καλέργη, η πρωταθλήτρια του Muay Τhai που γνωρίσαμε από τις διακρίσεις της στα ring αλλά και από την συμμετοχή της στο "Dancing on ice" τη σεζόν 2011- 2012, μιλά αποκλειστικά στο FTHIS.GR για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Η Μαριάννα Καλέργη αποκαλύτπει ότι της κόστισε τόσο ψυχικά, όσο σωματικά, αφού παραλίγο να την βγάλει "εκτός" ring για αρκετό διάστημα.

Μαριάννα αντιμετώπισες ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που σε κράτησε για αρκετό καιρό εκτός ring.  Πράγματι. Είχα μείνει εκτός αθλητισμού γιατί αντιμετώπισα ένα σοβαρό γυναικολογικό πρόβλημα, το οποίο οι γιατροί μου είπαν ότι ήταν -εν μέρει- ψυχοσωματικό. Όλα ξεκίνησαν όταν η γιαγιά μου είχε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας κι αυτό μου προκάλεσε αρκετό άγχος. Δυστυχώς η γιαγιά μου, δεν είναι πλέον στη ζωή.

Πως το ανακάλυψες; Είχα έντονους πόνους, αλλά πίστευα ότι είναι από την έμμηνο ρύση μου. Όταν πια δεν υποχωρούσαν οι πόνοι για αρκετό διάστημα, έκανα εξετάσεις.

Μπήκες στο χειρουργείο;  Αρχικά η εκτίμηση του γιατρού ήταν ότι θα κάνω χειρουργείο. Μου είχε πει να προσέχω μέχρι και πως να γελάω και με είχε συμβουλεύσει να είμαι πολύ ήρεμη.

Μου είχε απαγορεύσει επίσης να κάνω μεγάλες μετακινήσεις. Ωστόσο πήρα φαρμακευτική αγωγή και ευτυχώς ο οργανισμός μου ανταποκρίθηκε θετικά και έτσι την τελευταία στιγμή, το απέφυγα.

Τώρα που βρίσκεσαι σε φάση ανάρρωσης, συνεχίζεις τις προπονήσεις; Έκανα προπόνηση- ενώ μου έχει απαγορεύσει ο γιατρός μου να κάνω οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα-  όπως χαλαρό τρέξιμο.

Αφού όμως τώρα είμαι καλύτερα, μπαίνω πλέον στους ρυθμούς μου όπως παλιά.

Θα σε δούμε σε κάποιον αγώνα σύντομα; Ενδέχεται να φύγω Ταϋλάνδη από το καινούριο έτος για ένα τουρνουά, αν τελικά τα καταφέρω, γιατί δίνω εξετάσεις στην Γυμναστική Ακαδημία, όπου φοιτώ.

Για ποιο λόγο δεν σε βλέπουμε συχνά σε αγώνες στην Ελλάδα; Ο λόγος που δεν με βλέπετε εδώ στην Ελλάδα σε αγώνες, είναι γιατί με το budget που διαθέτουν, εμένα δεν μου καλύπτεται η ασφάλεια και κάποιες άλλες προϋποθέσεις που είναι βασικές για ανεβώ στο αγωνιστικό ring.  

Η τηλεόραση εξακολουθεί να σε ενδιαφέρει; Φυσικά με ενδιαφέρει η τηλεόραση, ανάλογα βέβαια με την πρόταση που θα μου γινόταν. Με ενδιαφέρει επίσης και το ραδιόφωνο. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR