counter

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο OLGA's BLOG - Το party γενεθλίων της Έλενας, κόρης της Δέσποινα Καμπούρη!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο OLGA's BLOG - Το party γενεθλίων της  Έλενας, κόρης της Δέσποινα Καμπούρη!
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο OLGA's BLOG - Το party γενεθλίων της Έλενας, κόρης της Δέσποινα Καμπούρη!

Το πανέμορφο Ελενάκι μας γεννήθηκε στις 10 Αυγούστου πριν από δυο χρόνια ακριβώς!!! Χθες λοιπόν η μάνουλα Δέσποινα Καμπούρη, η γλυκιά μου φιλενάδα, οργάνωσε για τη μονάκριβη κορούλα τους ένα μοναδικό πάρτι για την οικογένεια και τους φίλους τους μικρούς και μεγάλους!

Η πρόσκληση έγραφε πως το πάρτι ξεκινάει στις 7 ακριβώς. Όλα ήταν έτοιμα και οι πρώτοι καλεσμένοι ξεκίνησαν να φτάνουν. Η Έλενα με το υπέροχο λευκό φορεματάκι της ήταν στην υποδοχή μαζί με τους γονείς της και καλωσόριζαν τον κόσμο. Φουσκωτά από τις airgrames.gr παντού, μικρά τραπεζάκια και καρεκλάκια για να κάθονται οι μικροί φίλοι της Έλενας. Μουσική ειδικά επιμελημένη από τον νονό Μάνο Μαγιάτη ο οποίος διοργάνωσε εξ' ολοκλήρου το πάρτι έκπληξη για τη μικρή του βαφτιστήρα. Ύστερα από ατελείωτο παιχνίδι έφτασε η ώρα για την τούρτα. Και τι άλλο θα μπορούσε να είναι εκτός από τη Barbie; Είναι μια από τις αγαπημένες κούκλες της Έλενας και φυσικά οι γονείς της, της ετοίμασαν την ωραιότερη έκπληξη… μια ολόκληρη γλυκιά, σοκολατένια Barbie όλη δική της. Κι αφού της τραγούδησαν το τραγουδάκι των γενεθλίων η μικρή Πόκα φύσηξε με όλη της τη δύναμη για να σβήσει τα 2 της κεράκια. Και φυσικά δέχτηκε το χειροκρότημα όλων αλλά και τα φιλιά από τη μαμά, το μπαμπά και τους αγαπημένους της γιαγιάδες και παππούδες. Στη συνέχεια ακολούθησε το φαγητό,(πολύ νόστιμο από ότι έμαθα με την υπογραφή του Goldencatering) αλλά και τα γλυκά. H έκπληξη του πάρτι που ενθουσίασε πιο πολύ τους μικρούς  ήταν το παραδοσιακό παγωτοποδήλατο των ζαχαροπλαστείων Κωσταντινίδη.

Οι καλεσμένοι ήταν πάρα πολλοί και κυρίως από το συγγενικό περιβάλλον της Δέσποινας και του Βαγγέλη. Οι γονείς, οι περήφανοι παππούδες και γιαγιάδες αλλά και οι θείοι και τα ξαδέρφια της Έλενας. Φυσικά από τα γενέθλια της μικρούλας μας δε θα μπορούσαν να λείψουν και αγαπημένοι φίλοι των παιδιών όπως η Μαριέττα Χρουσαλά με τη μικρή Μάργκω, οι αγαπημένοι μου κουμπάροι Σταματίνα και Θέμης με την μπουμπουκίτσα τους, η Έλλη Κοκκίνου με τον Αλέξανδρο, η Σαμάνθα Αποστολοπούλου, φυσικά ο νονός Μάνος Μαγιάτης, η Έλένη Οικονόμου με τον συζυγό της Παύλο Μπελιγράτη, η δημοσιογράφος Χριστίνα Κόμπου, η Μαρία Φραγκάκη με τον γιo της, η Ελένη Καρποντίνη και πολλοί άλλοι που είναι στενοί παιδικοί και οικογενειακοί φίλοι.

Μόνο εμείς λείπαμε από αυτό το πάρτι… Το Δεσποινάκι μου και ο Βαγγέλης όμως γνωρίζουν πολύ καλά πόσο σημαντικοί ήταν οι λόγοι που μας κράτησαν μακριά από αυτή την τόσο σημαντική μέρα για εκείνους. Άλλωστε εμείς ήμασταν από τους τυχερούς που γιορτάσαμε όλοι μαζί στις 10 Αυγούστου τα γενέθλια της Έλενας σε μια ανεπίσημη εκδοχή που όμως ήταν μια από τις ομορφότερες οικογενειακές στιγμές που έχω να θυμάμαι!

Δεσποινάκι και Βαγγέλη να σας ζήσει το κοριτσάκι σας!!! Έχετε δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια και για μας είστε πάντα δυο από τους καλύτερους μας φίλους. Η Αλεξάνδρα στέλνει ένα τεράστιο φιλί στην Έλενα και μου είπε να σας πω ότι ανυπομονεί να ξαναέρθουμε σπίτι για να ταΐσει τη φιλενάδα της ( ξέρετε εσείς τι λέω…)

Χρόνια πολλά καρδουλίτσα μας!!! Να είσαι πάντα ένα χαρούμενο και ευτυχισμένο παιδάκι όπως είσαι τώρα με πολλή, πολλή υγεία!!!

Είσαι ένα αστέρι που λάμπει!!!

ΥΓ. θα ήθελα να ευχαριστήσω τη δεινή ρεπόρτερ και κουνιάδα μου Ελένη Οικονόμου όπως και τον άντρα της Παύλο Μπελιγράτη που εκτός του ότι είναι ο καλύτερος προπονητής beach volley της Ελλάδας αποδείχτηκε και εξαιρετικός φωτογράφος! Παύλο… μάθε τέχνη κι άστηνε!!! Η αποστολή εξετελέσθη με επιτυχία (μικρές απώλειες δικαιολογούνται λόγω της απειρίας… χαχα) και μάλιστα επρόκειτο για επικίνδυνη αποστολή με μεγάλο βαθμό δυσκολίας καθώς συνοδεύατε τον κούκλο μας μεν αντάρτη  δε ΝΑΣΟΥΛΗ!!! kisses    

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR