counter

"Απόβαση" celebrities στα σοκάκια και τις παραλίες της Μυκόνου

"Απόβαση" celebrities στα σοκάκια και τις παραλίες της Μυκόνου
"Απόβαση" celebrities στα σοκάκια και τις παραλίες της Μυκόνου

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Αξέχαστες θα μείνουν στον Mario Ballotelli οι διακοπές στη Μύκονο. Ο ποδοσφαιριστής θέλησε να περάσει κάποιες μέρες στο Νησί των Ανέμων και όπως φάνηκε πέρασε καλά! Τις περισσότερες μέρες, διάλεγε για το μπάνιο του την κοσμική παραλία της Ψαρούς.

Στην ερωτική Μύκονο αναζωπυρώθηκε ο έρωτας της Μαρίας Σολωμού με τον Πάνο Μουζουράκη. Το ζευγάρι που πέρασε μία περίοδο κρίσης είναι και πάλι μαζί και μάλιστα πολύ ερωτευμένοι. Η Μύκονος ήταν πάντα ο αγαπημένος τους προορισμός και εκεί επέλεξαν να περάσουν μερικές μέρες εκτός Αθηνών.

Το Νησί των Ανέμων φαίνεται πως τράβηξε έντονα το ενδιαφέρον της Sofia Vergara. Η κολομβιανή ηθοποιός πέρασε μερικές ημέρες εκεί με τον αρραβωνιαστικό της. Κάθε πρωί έκανε πασαρέλα στην παραλία επιδεικνύοντας τα μοδάτα μαγιό της και τα βράδια έκανε βόλτες στα Ματογιάννια. Μπάνιο, ήλιος και ξεκούραση για την Vergara.

Η Naomi Campbell ήταν άλλη μία εκπρόσωπος του διεθνούς star system που προτίμησε την Μύκονο για τις καλοκαιρινές της διακοπές. Η γαζέλα του modelling, χαλάρωσε στις όμορφες παραλίες και απόλαυσε τις ελληνικές ομορφιές.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR