counter

"Από το πολύ άγχος στη Μαρία την άσχημη πιστεύω ότι έπαθα τον καρκίνο"

"Από το πολύ άγχος στη Μαρία την άσχημη πιστεύω ότι έπαθα τον καρκίνο"
"Από το πολύ άγχος στη Μαρία την άσχημη πιστεύω ότι έπαθα τον καρκίνο"

Η Μάγδα Τσαγγάνη μίλησε την Τετάρτη 20/9 στην κάμερα της εκπομπής, «Πάμε Δανάη» παραχωρώντας μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μάχη της με τον καρκίνο, στην καταστροφή του σπιτιού της αλλά και στην επίθεση που δέχτηκε μετά τις δηλώσεις για τον Αλέξη Γεωργούλη και τις καταγγελίες εις βάρους του.

Όσα είπε η Μάγδα Τσαγγάνη

«Λέω ότι είμαι καλά από συνήθεια. Το σπίτι μου είναι μια χαμένη υπόθεση, δεν υπάρχει ελπίδα. Λέω στους υπευθύνους ότι δεν κάηκε σπιρτόκουτο κάηκε μια πολυκατοικία έξι ορόφων, με 20 διαμερίσματα, που κάηκε από κάποιους ανεγκέφαλους δολοφόνους. Μικρό κοριτσάκι μπήκα σε αυτό το σπίτι, το ’61. Εκεί ήταν όλη μου η ζωή και ξαφνικά έμεινα άστεγη. Το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι έγιναν τρία πλιάτσικα», είπε αρχικά η ηθοποιός για την καταστροφή του σπιτιού της.

Δείτε επίσης - Μάγδα Τσαγγάνη: "Υπήρξα τυχερή που ο καρκίνος δεν έκανε μετάσταση, έβαλα περούκα όταν αραίωναν τα μαλλιά μου"

Στη συνέχεια η Μάγδα Τσαγγάνη για την μάχη της με τον καρκίνο, αποκάλυψε: «Ο καρκίνος δε νικιέται. Ζω δεκαπέντε χρόνια γιατί δεν έκανε μετάσταση. Στάθηκα τυχερή, έκανα έξι χημειοθεραπείες. Στην αρχή της ασθένειας αναρωτιόμουν αν του χρόνου θα ζω. Έμαθα να προσπαθώ και να μην απογοητεύομαι. Σήμερα, αναρωτιέμαι πώς έκανα αυτό».

 «Σήμερα, αναρωτιέμαι πώς έκανα αυτό το επάγγελμα. Το επάγγελμά μου ήταν μέσα στο άγχος. Από το πολύ άγχος στη "Μαρία την άσχημη" πιστεύω ότι έπαθα τον καρκίνο. Αν με φωνάξουν σε κανένα σίριαλ θα ζητήσω να πω μόνο "καλημέρα σας"», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Τέλος, σχετικά με τις καταγγελίες του Αλέξη Γεωργούλη η Μάγδα Τσαγγάνη σχολίασε: «Δεν είναι δυνατόν αυτό το παιδί, να έχει κάτι τέτοιο πράγμα. Βεβαίως να τιμωρηθεί ο Αλέξης Γεωργούλης αν το έχει κάνει. Ο πατέρας μου να ήταν, ο αδερφός μου να ήταν, να τιμωρηθεί. Ήταν άδικη η επίθεση στο πρόσωπό μου. Δεν είπα εγώ ότι οι γυναίκες έτρεχαν πίσω του σαν τα σκυλιά. Οι γυναίκες λιποθυμούσαν, είχε τύχει σε εξωτερικό γύρισμα, στην Αγία Παρασκευή και τον είδε και έπεσε και εκείνος τη συνέφερε».

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όλη την συνέντευξη της Μάγδας Τσαγγάνη:

Photo credits - @ndp

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR