counter

Από το Λονδίνο με αγάπη… ότι πιο τελευταίο trend στο μακιγιάζ (Στο Olga' s Blog)

Από το Λονδίνο με αγάπη… ότι πιο τελευταίο trend στο μακιγιάζ (Στο Olga' s Blog)
Από το Λονδίνο με αγάπη… ότι πιο τελευταίο trend στο μακιγιάζ (Στο Olga' s Blog)

Μια από τις καλύτερες μου φίλες και μάλιστα από την παιδική μου ηλικία είναι η Ιωάννα Βαρζώκα. Η Ιωάννα ζει εδώ και 4 χρόνια μόνιμα στο Λονδίνο και εργάζεται εκεί ως make up artist. Τις γνώσεις της πάνω στο μακιγιάζ καθώς και το ταλέντο της τα θαυμάζω απεριόριστα και όχι μόνο γιατί είναι καλή μου φίλη αλλά  γιατί αντικειμενικά λατρεύει αυτό που κάνει και προσαρμόζεται ακόμα και στις πιο απαιτητικές συνθήκες… ακόμα και να βάψει εμένα δηλαδή (χαχα) που όλοι όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν καλά τα «κολλήματα» που έχω στο μακιγιάζ και πόσο δύσκολα τολμώ τις αλλαγές.

Καθώς λοιπόν έχουμε μπει και επίσημα πλέον στην άνοιξη όλες μας λίγο ή πολύ θα αφήσουμε τα πολύ σκούρα χρώματα και θα αναζητήσουμε πιο ανοιξιάτικες αποχρώσεις. Ζήτησα λοιπόν από την καλή μου φίλη να κάνει μια βόλτα στα μαγαζιά του Λονδίνου και να φωτογραφήσει για μας ότι πιο καινούριο λανσάρουν οι μεγαλύτεροι οίκοι στον τομέα του μακιγιάζ για την άνοιξη- καλοκαίρι 2014.

Έχουμε και λέμε  λοιπόν… το σύνθημα για φέτος είναι όσο το δυνατόν πιο ανάλαφρό, φρέσκο και φυσικό μακιγιάζ. Όχι βαριά make up και πούδρες. Less is the best!!! Τώρα όσον αφορά τα χρώματα τα γήινα έχουν, όπως πάντα την τιμητική τους ,βλέπε καφέ αλλά σε πιο ανοιχτές αποχρώσεις. Αυτό ισχύει κυρίως όσον αφορά τις σκιές. Βέβαια όπως βλέπετε και από τις φωτογραφίες κάποιοι οίκοι όπως ο Dior προτείνουν και κάτι λίγο πιο προχωρημένο όπως ανοιχτή μπλε, θαλασσί και γαλάζια σκιά κάτι το οποίο προτιμούν και σαν απόχρωση μανό. Δείτε μόνο πόσο εκπληκτικό είναι το γαλάζιο μανό που φοράει το μοντέλο του Dior και θα καταλάβετε. Επίσης οι έντονες βλεφαρίδες ανήκουν στα trends όλων των συλλογών ακόμα και με περίτεχνα σχέδια όπως αυτές οι ψεύτικες βλεφαρίδες της shu uemura.

Όσον αφορά τα ρουζ για ακόμα μια φορά τα χρώματα που κυριαρχούν είναι τα κοραλλί, ροζ, πορτοκαλί, σωμών, αλλά και ανοιχτό καφέ πάντα συνδυασμένα με τις κατάλληλες γυαλάδες, με μέτρο φυσικά. Τα ίδια χρώματα επικρατούν και στα lip-gloss όπως ροδακινί, φούξια, μπεζ, ανοιχτό καφέ.

Σ' αυτό το σημείο πρέπει να σας ενημερώσω πως κάποιες συλλογές όπως αυτή της ESTEE LAUDER  και του Derek Lam αυτή τη στιγμή μπορούμε να τις βρούμε μόνο στο Λονδίνο (προς το παρόν τουλάχιστον).

Εμείς σας δείχνουμε τις τάσεις του μακιγιάζ. Αν δεν έχετε την οικονομική δυνατότητα μπορείτε να αντιγράψετε το στυλ ακόμα και με δικά σας παλιά προϊόντα που ενδεχομένως να έχετε ξεχασμένα σε κάποιο συρτάρι. Αν όμως έχετε σκοπό να βγείτε στην αγορά για να ανανεώσετε κάποια κομμάτια, σας προτείνουμε να κινηθείτε σ αυτά τα πλαίσια.

Ότι μακιγιάζ και να επιλέξετε σας εύχομαι πάντα να λάμπετε!!!

ΥΓ: Ευχαριστώ πολύ το γλυκό μου κοριτσάκι, την Ιωάννα, που αφιέρωσε το χρόνο της βγαίνοντας στην αγορά του Λονδίνου,  για δείξει σε όλους τους αναγνώστες του olga’s blog όλα τα τελευταία trends. Σ' αγαπώ και το ξέρεις!!!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR