counter

Απίστευτο ξέσπασμα της Χρύσας Ρώπα στον "αέρα": "Θα τον φάω τον καργ..." (video)

Απίστευτο ξέσπασμα της Χρύσας Ρώπα στον "αέρα": "Θα τον φάω τον καργ..." (video)
Απίστευτο ξέσπασμα της Χρύσας Ρώπα στον "αέρα": "Θα τον φάω τον καργ..." (video)

Χρύσα Ρώπα

Ποιος είδε την Χρύσα Ρώπα και δεν τη φοβήθηκε, όταν πήγε καλεσμένη στην εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη το μεσημέρι της Πέμπτης 7 Νοεμβρίου. Η Χρύσα Ρώπα, ξεκίνησε την κουβέντα από την παράσταση "Οι φόνισσες της Παπαδιαμάντη" που πρωταγωνιστεί φέτος το χειμώνα. Το κύριο θέμα συζήτησης ήταν η ύπαρξη της γυναίκας στην κοινωνία.

Η Χρύσα Ρώπα μίλησε για το νόημα της παράστασης που έχει να κάνει με φόνους, αναφερόμενη στην ψυχολογία κάποιου που σκοτώνει. "Εάν πιάσω τον άντρα μου να βιάζει, δεν υπάρχει περίπτωση να ζήσει. Δεν ξέρω τι λέει ο νόμος. Η δική μου ηθική αυτό υπαγορεύει. Θα υποστεί τις συνέπειες. Τον γιο μου δεν τον πίεσα και δεν τον χτύπησα ποτέ. Αν ο γιος μου βιάσει, τον καρ... θα τον φάω! Εγώ δεν θέλω να σκοτώσω, θέλω να προτατεύσω αυτόν που βιάζεται".

Η Χρύσα Ρώπα, λίγο αργότερα ανέλυσε την οικονομική κατάσταση της χώρας μας, έχοντας βγει εκτός εαυτού, σε σημείο που να θέλει να βγάλει τα ρούχα της γιατί ζεσταινόταν από την ένταση, με την Ελένη Μενεγάκη να μην μπορεί να κάνει τίποτα για να την ηρεμήσει. Η Χρύσα Ρώπα μίλησε για τον ρατσισμό αλλά και την τρέχουσα επικαιρότητα της Ελλάδα, μιλώντας για τις δολοφονίες με πολιτικά κίνητρα, τα σκάνδαλα στην πολιτική ζωή, την οικονομική κρίση και τη φτώχεια στην ελληνική κοινωνία.

Δείτε τι έγινε!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR