counter

Απίστευτο! Η Δούκισσα μεταμφιέστηκε σε διάσημη pop star (Δείτε τις φωτογραφίες)

Απίστευτο! Η Δούκισσα μεταμφιέστηκε σε διάσημη pop star (Δείτε τις φωτογραφίες)
Απίστευτο! Η Δούκισσα μεταμφιέστηκε σε διάσημη pop star (Δείτε τις φωτογραφίες)

Κate Middleton_Cole

Aπό την Πέπη Τυλιγάδη

Η νέα γενιά της βασιλικής οικογένειας δεν είναι καθόλου ντροπαλή!

Οι πρώτες αποκαλύψεις για το τι έγινε στο bachelor party της Δούκισσας Catherine πριν το γάμο της με τον William στις 29 Απριλίου 2011 μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό!

Η Kate στο πάρτι δεν τήρησε το βασιλικό πρωτόκολλο, φόρεσε μια στενή στολή, ντύθηκε pop star και διασκέδασε τις φίλες της μέ ένα sexy χορό.

Η  Cheryl Cole, μέλος του διάσημου γκρουπ "Girls Aloud", που πλέον ακολουθεί solo καριέρα είναι μια από τις πλέον sexy pop τραγουδίστριες της Αγγλίας και η Kate διάλεξε την Cheryl να υποδυθεί το τελευταίο βράδυ της ως μια απλή κοινή θνητή.

Την αποκαλύψη έκανε η Cheryl στην βιογραφία της "Cheryl: My Story" και όπως αναφέρει στο βιβλίο, ο πρίγκηπας William της το εκμυστηρεύτηκε κατά τη συνάντησή τους στην συναυλία για το αδαμάντινο ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισαβετ.

"H Κate φόρεσε το κουστούμι που είχα φορέσει στα βρετανικά βραβεία πριν κάποια χρόνια και χόρεψε το "Fight For This Love". Είχε μάθει ακόμα και την χορογραφία", αναφέρει η Cole στο βιβλίο της.

Φυσικά, οι καλεσμένες της Δούκισσας το καταδιασκέδασαν και εμείς δεν έχουμε να περιμένουμε τίποτα άλλο, από το video που σίγουρα θα έχουν οι φίλες της από τη βραδιά.

Μέχρι να δούμε το video, το photoshop μας δείνει μια ιδέα πως θα έμοιαζε η Kate ως pop star!
Κate Middleton_Cole

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR