counter

Απέραντη θλίψη για την Αθηνά Ωνάση και τον σύζυγό της

Απέραντη θλίψη για την Αθηνά Ωνάση και τον σύζυγό της
Απέραντη θλίψη για την Αθηνά Ωνάση και τον σύζυγό της

 

Απο την Αποστολία Φιλίππου

Η Αθηνά Ωνάση, τον τελευταίο καιρό φαίνεται πως έχει γίνει λίγο πιο εξωστρεφής καθώς συχνά τη βλέπουμε σε φωτογραφίες που δείχνουν τη ζωή της με τον σύζυγό της. Η χρυσή κληρονόμος της οικογένειας Ωνάση δεν έχει δικό της λογαριασμό στα social media, γι αυτό το λόγο μαθαίνουμε νέα της από τον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, ο σύζυγος της.

Στο παρελθόν, ο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο, ή απλά Ντόντα όπως τον φωνάζουν, έχει ανεβάσει φωτογραφίες της Αθηνάς γράφοντας στη λεζάντα πόσο πολύ την αγαπάει. Μπορεί η χρυσή κληρονόμος, να μην αγαπά ιδιαίτερα τα φλας και τη δημοσιότητα, όμως ο Ντόντα, έχει αρχίσει να το αλλάζει αυτό σιγά σιγά. Αυτή τη φορά, το ζευγάρι ζει θλιβερές στιγμές και το μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Μόλις δυο χρόνια μετά το θάνατο του αλόγου της διάσημης κληρονόμου σε αγώνες ιππασίας χάθηκε ένα ακόμη άλογο της οικογένειας. Το ζευγάρι που λατρεύει την ιππασία και τα άλογα είναι συγκλονισμένο από την νέα απώλεια.

Όπως αποκάλυψε το ζευγάρι μέσα από το προφίλ στο Instagram, χθες έγινε ένα σοβαρό ατύχημα με το φορτηγό που επέστρεφε από τη Γαλλία και μετέφερε ένα από τα άλογα της οικογένειας. Το άτυχο ζώο δεν κατάφερε να επιβιώσει μετά το τροχαίο. Το συγκεκριμένο άλογο, μάλιστα, ήταν το αγαπημένο της κόρης του Ντοντα, της μικρής Vivianne.

“Χθες είχαμε ένα σοβαρό ατύχημα με το φορτηγό, όταν επιστρέφαμε από τη Γαλλία με τα άλογα. Δυστυχώς χάσαμε ένα μεγάλο άλογο που ήταν μέρος της οικογένειάς μας, ένας αληθινός φίλος. Το συγκεκριμένο άλογο είχε δώσει τόση χαρά σε όλους και ιδιαίτερα στην κόρη μου, που το αγαπούσε πάρα πολύ. Είχε κάνει εντυπωσιακές εμφαίσεις σε αγώνες και κέρδισε την 5η θέση στο Grand Prix”, έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram o Βραζιλιάνος Ολυμπιονίκης.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR