counter

Αντζελίνα Τζολί: Συγκλονισμένη με το ναυάγιο στην Πύλο, "Αρρώστησα με αυτή την είδηση"

Αντζελίνα Τζολί: Συγκλονισμένη με το ναυάγιο στην Πύλο, "Αρρώστησα με αυτή την είδηση"
Αντζελίνα Τζολί: Συγκλονισμένη με το ναυάγιο στην Πύλο, "Αρρώστησα με αυτή την είδηση"

Παγκόσμια θλίψη έχει προκαλέσει το πολύνεκρο ναυάγιο στα ανοιχτά της Πύλου στο οποίο  έχασαν τη ζωή τους τουλάχιστον 78 μετανάστες.

Συγκλονισμένη είναι και η Αντζελίνα Τζολί, η οποία μέσα από την προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε μια σειρά από αναρτήσεις για το τραγικό γεγονός και μοιράστηκε τις σκέψεις της με τα εκατομμύρια των ακολούθων της. 

Δείτε επίσης - Αντζελίνα Τζολί: Εκείνη ήταν η “Jane Doe” που κατέθεσε μήνυση στο FBI, επειδή δεν συνέλαβε τον Μπραντ Πιτ

Αντζελίνα Τζολί – Οι αναρτήσεις για το ναυάγιο στην Πύλο

«Αρρώστησα με αυτή την είδηση. Κανένας δεν ρισκάρει τη ζωή του με αυτόν τον τρόπο, εκτός και έχουν ξεμείνει από επιλογές. Ήξερα κάποιον που έχασε τη γυναίκα και την κόρη του, αφού παρέμεναν για ώρες στο νερό, κρατώντας τα κορμιά τους, σε μια προσπάθεια να παραμείνουν ζωντανοί. Ρώτησα γιατί να μπουν σε μια τόσο συνωστισμένη βάρκα αφού έδειχνε τόσο επικίνδυνη, και γιατί να το ρισκάρουν εξαρχής.

Μου απάντησε πως ήταν για χρόνια σε εμπόλεμη ζώνη να βοηθάει ως γιατρός. Έπειτα αποφάσισε να πάρει την οικογένειά του μακριά από τον πόλεμο σε μια συνοριακή χώρα όπου αντιμετώπισαν διακρίσεις. Δεν μπορούσαν να δουλέψουν, η κόρη του δεν μπορούσε να πάει σχολείο, η σύζυγος παρενοχλούνταν τακτικά και παρακαλούσε τον σύζυγό της να κανονίσει να μπουν σε βάρκα.

Η βάρκα τα κατάφερε μέχρι τα μισά. Μου είπε πως δυσκολευόταν πολύ να αναπνεύσει και όλοι ήταν τρομοκρατημένοι. Μετά τον χαμό της οικογένειάς του αφιέρωσε τη ζωή του να βοηθάει άλλους σαν γιατρός. Δεν είναι κακός άνθρωπος, ούτε κακός πατέρας, Απλά δεν είχε επιλογές!», έγραψε μεταξύ άλλων η Αντζελίνα Τζολί.

Photo Credits: Zuma Press

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR