counter

Αντζελίνα Τζολί: Στην Ελλάδα για τα γυρίσματα της ταινίας "Maria"

Αντζελίνα Τζολί: Στην Ελλάδα για τα γυρίσματα της ταινίας "Maria"
Αντζελίνα Τζολί: Στην Ελλάδα για τα γυρίσματα της ταινίας "Maria"

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για τα γυρίσματα της ταινίας «Maria», η οποία ξετυλίγει το κουβάρι της ζωής της Μαρία Κάλλας, την οποία θα υποδυθεί η Αντζελίνα Τζολί.

Το κινηματογραφικό συνεργείο, βρίσκεται στη θρυλική θαλαμηγό του Αριστοτέλη Ωνάση, Christina O‘, στο Κατάκολο και εγκαθιστά τον εξοπλισμό και τα σκηνικά αντικείμενα, που απαιτούνται για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα της ταινίας.

Η επιλογή του εντυπωσιακού πλοίου, δεν είναι καθόλου τυχαία, καθώς εκεί η σπουδαία υψίφωνος, είχε ζήσει μερικές από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της, στο πλευρό του Ωνάση, με τον οποίον είχε μια παθιασμένη σχέση. Χαρακτηριστικές είναι οι αφηγήσεις για τις ερμηνείες που χάριζε στον αγαπημένο της, μέσα στη θαλαμηγό, στην οποία σήμερα φιλοξενούνται, προσωπικά της αντικείμενα, όπως ένα πορτραίτο, ένας χρυσός δίσκος, ερωτικές επιστολές κ.α.

Διαβάστε επίσης: Aντζελίνα Tζολί: Κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες της ως Mαρία Kάλλας! Η απίστευτη μεταμόρφωση

Επιπλέον, σκηνές της ταινίας θα γυριστούν στο θέατρο «Απόλλων», του Πύργου, και στο Δημοτικό Θέατρο της Αμαλιάδας.

Στην Ηλεία η Αντζελίνα Τζολί

Η πρωταγωνίστρια του φιλμ, Αντζελίνα Τζολί, η οποία υποδύεται την μεγάλη Ελληνίδα σοπράνο, Μαρία Κάλλας, έφτασε στην τοποθεσία την γυρισμάτων, στις 8.30 το πρωί, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, αποφεύγοντας τις κάμερες και τους δημοσιογράφους που την περίμεναν.

Ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα είχε γίνει αρκετή συζήτηση για την ακριβή ημερομηνία της άφιξης της στο νομό μας, καθώς και για το που θα διανείμει, ωστόσο η παραγωγή έχει φροντίσει, ώστε όλες αυτές οι λεπτομέρειες να παραμείνουν κρυφές.

Η πληροφόρηση που έχει μέχρι στιγμής το Patrisnews, αναφέρει πως αφού ολοκληρωθούν τα γυρίσματα στο θέατρο Απόλλων, η μεγάλη σταρ και το κινηματογραφικό συνεργείο του “Maria”, θα μεταφερθούν στο Κατάκολο και στην θαλαμηγό του Αριστοτέλη Ωνάση, Christina O, όπου θα λάβει χώρα το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων στην περιοχή μας.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR