counter

Αντζελίνα - The Bachelor: Ποιες πρώην συμπαίκτριές της ευχήθηκαν για τα γενέθλιά της;

Αντζελίνα - The Bachelor: Ποιες πρώην συμπαίκτριές της ευχήθηκαν για τα γενέθλιά της;
Αντζελίνα - The Bachelor: Ποιες πρώην συμπαίκτριές της ευχήθηκαν για τα γενέθλιά της;

Τα γενέθλιά της έχει σήμερα η πιο εκρηκτική παίκτρια του "The Bachelor"! Ο λόγος φυσικά για την Αντζελίνα Χαλντέντα, η οποία είναι γεννημένη στις 22 Δεκεμβρίου 1999, άρα έκλεισε τα 21 της χρόνια.

Η μελαχρινή κομμώτρια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και θέλησε να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς της φίλους για τις δεκάδες ευχές, κάνοντας repost στις αναρτήσεις που έκαναν για εκείνη.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που θέλησαν να της ευχηθούν ήταν και κάποιες από τις πρώην συμπαίκτριές της. Και μπορεί η Αντζελίνα να έκανε περισσότερη παρέα με την ομάδα της Βίβιαν ωστόσο και άλλες κοπέλες φαίνεται να ήταν κοντά της.

Ανάμεσά τους η Έλενα Μπάση και η Σία Βοσκανίδου, οι οποίες μάλιστα ανέβασαν δύο βίντεο από μία συνάντηση που είχαν και οι τρεις και ήταν έτοιμες να φάνε ένα ψάρι.

Επίσης, η Ραφαέλα και η Βίβιαν που διεκδίκησαν μέχρι τέλος την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου της ευχήθηκαν τα καλύτερα, σε αντίθεση με τον The Bachelor και τη Νικολέττα που δεν έχουν ακόμα αποστείλει στην Αντζελίνα δημόσιες ευχές.

Τέλος, αίσθηση προκάλεσε η χιουμοριστική ανάρτηση της Χριστίνας για τα γενέθλια της πρώην συμπαίκτριάς της, η οποία περιλαμβάνει ένα βίντεο από το ριάλιτι που της ρίχνει μία τούρτα στο πρόσωπο.

Δείτε όλες τις αναρτήσεις των κοριτσιών για τα γενέθλια της Αντζελίνας Χαλντέντα:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR