counter

Άντζελα Γκερέκου για Τόλη Βοσκόπουλο: "Λίγο πριν μπει στην Εντατική ξύπνησε για εμένα και τη Μαρία"

Άντζελα Γκερέκου για Τόλη Βοσκόπουλο: "Λίγο πριν μπει στην Εντατική ξύπνησε για εμένα και τη Μαρία"
Άντζελα Γκερέκου για Τόλη Βοσκόπουλο: "Λίγο πριν μπει στην Εντατική ξύπνησε για εμένα και τη Μαρία"

Μια συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης παραχώρησε η Άντζελα Γκερέκου  στην εκπομπή «Στούντιο 4» και στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τον Τόλη Βοσκόπουλο και για τη δύσκολη περίοδο που πέρασαν, αλλά και για τον θάνατό του.

Διαβάστε επίσης! Άντζελα Γκερέκου: Οι ευχές στην κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου! "Πάντα κοντά σου, εγώ από εδώ και ο μπαμπάς σου από εκεί"

Η Άντζελα Γκερέκου για τον Τόλη Βοσκόπουλο

«Έχει μείνει ένας μικρός θυμός μέσα μου από την δύσκολη περίοδο με τον Τόλη. Όταν βλέπω τα στεναχωρημένα βλέμματα, λυπάμαι γιατί φέρθηκαν έτσι σε αυτόν τον άνθρωπο, μια χούφτα ανθρώπων γιατί όλος ο κόσμος τον λάτρευε και τον αγαπούσε…

Του Τόλη δεν του είχε μείνει θυμός. Εγώ το έχω δουλέψει. Μου έλεγε “Άντζελα, είμαστε μαζί; Προχωράμε μαζί; Τι θα καταλάβουν;”. Δέχτηκε ένα τόσο άδικο κυνηγητό που αρρώστησε. Τον στενοχωρούσε ότι στεναχωριόμασταν εμείς και το παιδί μας, δηλαδή ότι το δικό του θέμα που ήταν άδικο για εκείνον και πέρα από την αλήθεια, στην ουσία έβλαπτε το σπίτι του, την οικογένειά του. Εμείς προσπαθούσαμε να του δείξουμε ότι δεν είναι έτσι. Ήταν τόσο άρχοντας και μέσα του τόσο ψυχή γενναιόδωρη που ήθελε να σε βλέπει να είσαι καλά…Το έχω ξαναπεί αλλά όλη η περιουσία του Τόλη δεσμεύτηκε από κακοδικίες και από κακή δημοσιότητα και κανείς δεν τόλμησε να πει ότι έχουν γίνει λάθη και πρέπει να τα διορθώσουμε.

Η απουσία του Τόλη ήταν τραγικά δύσκολη. Παλεύουμε και εγώ και η Μαρία…Στη ζωή όλα ρέουν, τίποτα δεν τελειώνει. Τον θάνατο τον αντιμετωπίζω  ότι δεν είναι το τέλος. Το πένθος κρύβεται αλλά δεν φεύγει ποτέ, σε αφήνει και ζεις. Και θα έρθει κάποια στιγμή να βγει. Αυτό είναι καλό… Είναι πολύ εγωιστικό να μπεις στο πένθος σου και να μην βγεις. Θα το ζήσεις, θα το θρηνήσεις και είναι δική σου δουλειά πώς θα βγεις.

Έφυγε με αξιοπρέπεια όπως ήθελε γιατί ίσως ένιωθε ότι αν συνέχιζε να ζει δεν θα ήταν ο ίδιος καθώς έφθινε η υγεία του. Ήθελε να δει την Μαρία να μεγαλώνει κι άλλο από εκεί που είναι τη βλέπει και στέλνει δώρα...Εγώ τον αποχαιρέτησα όπως έπρεπε και εκείνος λίγο πριν μπει στην Εντατική. 'Ημουν εκεί όταν ξύπνησε για εμάς. Ξύπνησε για μας, είμαι σίγουρη για αυτό, για να μας αποχαιρετήσει, για εμένα και τη Μαρία. Πηγαίναμε, μιλούσαμε για λίγες μέρες», είπε μεταξύ άλλων η Άντζελα Γκερέκου.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε η Άντζελα Γκερέκου για τον Τόλη Βοσκόπουλο (μετά το 8 λεπτό):

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR