counter

Άντζελα Δημητρίου : Η απάντηση του δικηγόρου της μετά την ανακοίνωση της Όλγας Κιουρτσάκη

Άντζελα Δημητρίου : Η απάντηση του δικηγόρου της μετά την ανακοίνωση της Όλγας Κιουρτσάκη
Άντζελα Δημητρίου : Η απάντηση του δικηγόρου της μετά την ανακοίνωση της Όλγας Κιουρτσάκη

Στην εκπομπή “Super Κατερίνα” και την Χρίσλα Γεωργακοπούλου μίλησε ο Βασίλης Καπερνάρος, ο οποίος είναι δικηγόρος της Άντζελας Δημητρίου. Ο κ. Καπερνάνος τοποθετήθηκε σχετικά με το δελτίο τύπου που έστειλε η κόρη της τραγουδίστριας, Όλγα Κιουρτσάκη και ο σύζυγός της, Φώτης Λώσης.

Διαβάστε επίσης! Σταματίνα Τσιμτσιλή : Διάβασε on air την ανακοίνωση που έστειλε η Όλγα Κιουρτσάκη και ο σύζυγός της μετά τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν

Άντζελα Δημητρίου –Η απάντηση του δικηγόρου της μετά την ανακοίνωση της κόρης της, Όλγας Κιουρτσάκη

«Ουδεμία σχέση έχουμε με όλα τα τεκτενόμενα. Ουδέποτε ξεκινήσαμε το θέμα. Ουδέποτε αναφερθήκαμε στο θέμα και ουδέποτε πήραμε θέση. Άρα, αυτοί που τα ξεκίνησαν, στέλνουν τώρα δελτία τύπου. Δε μπορώ να καταλάβω τι γίνεται. Δε συμμετέχουμε καθόλου σε όλο αυτό το θέατρο. Πιθανόν να βγάλουμε μια ανακοίνωση. Δεν έχουμε δει τι έχει γίνει, μου είπαν πως έστειλε ένα δελτίο τύπου. Η κυρία Δημητρίου δεν έχει καμία σχέση. Αν δούμε ότι θίγεται πιθανώς να κινηθεί νομικά. Μέχρι στιγμής, δεν μας ενδιαφέρει το θέμα για να κινηθούμε νομικά. Δεν υπάρχει καμία κόντρα. Βλέπετε ότι μέχρι τώρα δεν έχει καμία συμμετοχή η κυρία Δημητρίου σε όσα λαμβάνουν χώρα. Δεν έχουμε ασχοληθεί με το θέμα διότι δε μας ενδιαφέρει, εάν προκύψει κάτι με νομικό ενδιαφέρον, θα κάνουμε αυτό που πρέπει» είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της Άντζελας Δημητρίου.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR