counter

Άντζελα Δημητρίου: Απαντάει πρώτη φορά για τη φημολογούμενη διαμάχη με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη

Άντζελα Δημητρίου: Απαντάει πρώτη φορά για τη φημολογούμενη διαμάχη με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη
Άντζελα Δημητρίου: Απαντάει πρώτη φορά για τη φημολογούμενη διαμάχη με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη

Στην κάμερα της εκπομπής "Ακόμη Δεν είδες Τίποτα" και τη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη μίλησε η Άντζελα Δημητρίου, με αφορμή την έναρξη των εμφανίσεών της σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας.

Μεταξύ άλλων, η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα, στον θάνατο του Βασίλη Καρρά και του Χάρη Κωστόπουλου και απάντησε για πρώτη φορά για τη φημολογούμενη διαμάχη της με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη.

Δείτε επίσης! Σταματίνα Τσιμτσιλή : Διάβασε on air την ανακοίνωση που έστειλε η Όλγα Κιoυρτσάκη και ο σύζυγός της μετά τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν

Όσα είπε η Άντζελα Δημητρίου

«Μου αρέσει να ντύνομαι σικάτα, να ντύνομαι κυρία, γιατί έτσι μεγάλωσα, με μεγάλες κυρίες. Ντύνονταν με τουαλέτες, που αυτό σήμερα δεν υπάρχει. Κοιτάμε να γδυθούμε αντί να ντυθούμε. Δεν χρειάζεται όταν έχεις φωνή, αγάπη μου γλυκιά», είπε αρχικά η Άντζελα Δημητρίου.

Η Άντζελα Δημητρίου αποκάλυψε στη συνέχεια: «Έκανα επέμβαση στον λαιμό και για 3 μήνες δεν μίλαγα. Όταν άκουσα πάλι τη φωνή μου έδωσα συγχαρητήρια στον εαυτό μου που έκανε υπομονή και βρήκα ξανά αυτή τη γλυκιά φωνή που είχα».

«Τα νέα παιδιά μπορεί να έχουν πολύ ωραία φωνή, αλλά δεν θα γίνουν ούτε Νταλάρας, ούτε Βοσκόπουλος, γιατί βιάζονται και ο ένας μιμείται τον άλλον. Το να κάνεις διαφήμιση δεν είναι κακό. Κι εγώ έχω κάνει στο παρελθόν. Σημασία είναι να την κάνεις με αξιοπρέπεια. Δεν θέλω να προσβάλω τον Γιώργο Νταλάρα, τον οποίο εκτιμώ και αγαπώ πολύ, αλλά εσείς έχετε αυτόν τον ρόλο, αυτή είναι η δουλειά σας. Δεν ήταν ωραίο, μπορούσε κάλλιστα να μη πει καμιά κουβέντα και να φύγει», σχολίασε η Άντζελα Δημητρίου κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

Όσον αφορά τη φημολογούμενη διαμάχη της με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη είπε: «Είναι ένα πολύ λεπτό θέμα. Δεν θα ήθελα να πω τίποτα. Το μόνο που θα πω είναι ότι είμαι μια καλή μάνα. Τίποτα άλλο».

«Τον Βασίλη Καρρά θα τον αγαπάω και θα τον τραγουδάω για όλη μου τη ζωή. Για μένα ήταν ένας άνθρωπος γελαστός. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ για τον Χάρη Κωστόπουλο. Όταν έμαθα ότι πέθανε είπα “όχι δεν είναι δυνατόν”», δήλωσε ακόμη η Άντζελα Δημητρίου.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

*Πηγή φωτογραφίας: PapadakisPress

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR