counter

Αντώνης Σρόϊτερ: Μιλά για τον ερχομό της κόρης του & τον πρόσφατο γάμο του

Αντώνης Σρόϊτερ: Μιλά για τον ερχομό της κόρης του & τον πρόσφατο γάμο του
Αντώνης Σρόϊτερ: Μιλά για τον ερχομό της κόρης του & τον πρόσφατο γάμο του

Αντώνης Σρόϊτερ

O Aντώνης Σρόϊτερ μίλησε στο περιοδικό "People" και τη δημοσιογράφο Σόνια Καζόνι για τον πρόσφατο γάμο του και τον ερχομό της κόρης του.

Ο Αντώνης Σρόϊτερ έχει κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένος. Πριν λίγες μέρες παντρεύτηκε την αγαπημένη του Ιωάννα Μπούκη και από μέρα σε μέρα θα έρθει στον κόσμο η κόρη του!

Ο Αντώνης Σρόϊτερ θα περάσει της μέρες των γιορτών στην Αθήνα καθώς η σύζυγός Ιωάννα Μπούκη διανύει τις τελευταίες ημέρες της εγκυμοσύνης της. Η ευθύνη της πατρότητας τον κάνει να έχει αγωνία; α έχουν καταφέρει γύρω στα 6,5 δισ. άνθρωποι σε αυτό τον πλανήτη. Ανάμεσα στα 6,5 δισ., αν είμαι εγώ αυτός που θα αποτύχει, θα είμαι πολύ άτυχος. Όταν το σκέφτομαι κάπως έτσι, μου φαίνεται πιο εύκολο" λέει.

Η δήλωση του Αντώνη Σρόϊτερ, σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή  "Όλα Τρέλα", πως θα παντρευτεί τη σύντροφό του κυρίως για να γίνει η νομιμοποίηση του παιδιού σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως. Ο παρουσιαστής μιλώντας στο περιοδικό εξηγεί πως σχολιάστηκε λάθος η δήλωσή του: "Δεν είπα αυτό. Ακούστηκε λάθος. Κανείς δεν παντρεύεται για να αναγνωρίσει ένα παιδί, παντρεύεται επειδή το θέλει".

Όσο για το αν είναι υπέρ του γάμου, ο Αντώνης Σρόϊτερ ξεκαθαρίζει: "Δεν στέκομαι στην ταμπέλα που λέγεται γάμος. Είμαι υπέρ του να συμβιώνεις με τον άνθρωπο που θέλεις να είσαι μαζί και περνάς καλά. Αν αυτό λέγεται γάμος ή όχι είναι μια άλλη ιστορία. Σε άλλες κοινωνίες ο γάμος ως έννοια έχει ξεπεραστεί τελείως. Ο γάμος, όταν γίνεται, είναι μια στιγμή χαράς. Που την κάνεις όχι για να καταπιεστείς, αλλά για να τη ζήσεις και να τη μοιραστείς με 5 ανθρώπους. Αν είναι να κάνει γάμο, είμαι της άποψης να τον κάνεις κανονικά, αλλιώς να μην τον κάνεις καθόλου" καταλήγει ο παρουσιαστής.  

Αντώνης Σρόϊτερ Ιωάννα Μπούκη

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR