counter

Αντώνης Ρέμος: Η αναφορά στην προσωπική του ζωή και η αποκάλυψη για την βάπτιση της κορούλας του!

Αντώνης Ρέμος: Η αναφορά στην προσωπική του ζωή και η αποκάλυψη για την βάπτιση της κορούλας του!
Αντώνης Ρέμος: Η αναφορά στην προσωπική του ζωή και η αποκάλυψη για την βάπτιση της κορούλας του!

Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ, έχουν αποφασίσει από την αρχή της σχέσης τους να κρατούν τα νέα της προσωπικής τους ζωή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το ερωτευμένο ζευγάρι που τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει τη δική του οικογένεια, παραμένει ερωτευμένο, δίχως να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Μιλώντας στο Down Town Kύπρου, ο Αντώνης Ρέμος αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, αλλά και στη βάπτιση της κορούλας του στην οποία το "παρών" έδωσαν ελάχιστοι φίλοι και συγγενείς του.

Πολύς λόγος έγινε τελευταία για τον γάμο του Αντώνη Ρέμου με την Υβόννη Μπόσνιακ . Είναι αλήθεια πως θα παντρευτούν μέσα στο Καλοκαίρι; Και γιατί επιλέγει αυτή τη διακριτική στάση σ’ αυτό το θέμα – κάτι που συνέβη και στη βάπτιση της Ελένης;

 «Η προσωπική ζωή ενός ανθρώπου αφορά κυρίως τον ίδιο και τον στενό κύκλο της οικογένειας. Καταλαβαίνω ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται να μαθαίνει συναρπαστικές λεπτομέρειες για τη ζωή ενός καλλιτέχνη που αγαπά και ακολουθεί. Και τον ευχαριστώ και γι’ αυτό και για την αγάπη που μου δείχνει. Μοιράστηκα τη χαρά μου για τη βάπτιση του παιδιού με τους φίλους και τους συνεργάτες μου, με ένα όμορφο πάρτι. Όμως, αποφασίσαμε η στιγμή της βάπτισης να είναι μια οικογενειακή υπόθεση – αυτό πιστεύω ότι είναι κατανοητό από όλους. Γενικά, σε όλα τα πράγματα που αφορούν στη στενή οικογένεια, είμαι διακριτικός. Θέλω επίσης να σε διαβεβαιώσω ότι οποιαδήποτε διαρροή νέων που αφορούν στην οικογενειακή μου κατάσταση και εξέλιξη δεν έχει ξεκινήσει από μένα τον ίδιο. Δεν συνηθίζω να δίνω πληροφορίες για τις μετέπειτα κινήσεις μου στην προσωπική μου ζωή. Ειδικά όταν δεν υπάρχει κάτι προγραμματισμένο...»!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR