counter

Αντώνης Ρέμος: Εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την Υβόννη Μπόσνιακ, που κάθισε στην καρέκλα του

Αντώνης Ρέμος: Εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την Υβόννη Μπόσνιακ, που κάθισε στην καρέκλα του
Αντώνης Ρέμος: Εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την Υβόννη Μπόσνιακ, που κάθισε στην καρέκλα του

Αντώνης Ρέμος - Υβόννη Μπόσνιακ

Στην κάμερα του Πρωινού ΑΝΤ1 παραχώρησε δηλώσεις o Αντώνης Ρέμος. Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής και coach του "Τhe Voice" ρωτήθηκε από την δημοσιογράφο της εκπομπής Ευφημία Δήμου για την παρουσία της Υβόννης στην θέση του coach κατά την ώρα διαλείμματος των γυρισμάτων.

Συγκεκριμένα, η Υβόννη, βρέθηκε στα γυρίσματα της εκπομπής και την ώρα του break όπου οι coaches σηκώνονται από την θέση τους για να χαλαρώσουν εκείνη βρήκε την ευκαιρία να καθίσει στην θέση του συντρόφου της για να νιώσει για λίγο και εκείνη την μαγεία του show. Τις κινήσεις της Υβόννης πρόλαβε να καταγράψει η κάμερα που ήταν εκεί και το video αναρτήθηκε στο κανάλι του The Voice of Greece στο youtube.

Ο Αντώνης Ρέμος δήλωσε στην κάμερα του Πρωινού ότι "ναι μεν το είδε αλλά δεν τον ενθουσίασε που το είδε και δεν θα ξανασυμβεί". Μετά την προβολή των δηλώσεών του, το πάνελ της εκπομπής, άνοιξε συζήτηση γύρω από το πρόσωπο της Υβόννης και την παρουσία της στην θέση του κριτή, που απ’ότι φάνηκε δίχασε. Η Σάσα Σταμάτη δεν έδειξε να είναι τόσο υποστηρικτική προς το πρόσωπο της Υβόννης καθώς δήλωσε ότι το μοντέλο και σχεδιάστρια μόδας εκμεταλλεύεται την δημοσιότητα που έχει πάρει η σχέση της με τον Αντώνη Ρέμο προς όφελός της.    

Η Φαίη Σκορδά, ως αντίλογος, σημείωσε: "Εγώ πιστεύω ότι ήταν μαζί με τον Αντώνη και επειδή ήταν πολλές οι ώρες στα γυρίσματα, ένα παιχνίδι ανάμεσά τους σε ώρα διαλείμματος πρόλαβε να το καταγράψει η κάμερα χωρίς να ερωτηθεί ο Αντώνης Ρέμος. Εγώ κατάλαβα ότι δεν ήξερε ότι η παραγωγή θα το έδειχνε, ούτε η ίδια η Υβόννη ήξερε ότι θα παιζόταν." Ο Γιώργος Λιάγκας συμπλήρωσε: "Στις καρέκλες του the Voice έχει φωτογραφηθεί όλη η Ελλάδα".

Δείτε το video:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR