counter

Αντώνης Παπαηλίας: "Για αυτό σταμάτησα τη Λόλα"

Αντώνης Παπαηλίας: "Για αυτό σταμάτησα τη Λόλα"
Αντώνης Παπαηλίας: "Για αυτό σταμάτησα τη Λόλα"

Ο Αντώνης Παπαηλίας παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής "Super Κατερίνα" και τον Γιάννη Πουλόπουλο.

Ο γνωστός performer, μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις δύσκολες στιγμές στη ζωή του, ενώ αποκάλυψε και τον λόγο που αποφάσισε να αφήσει τον ρόλο της Λόλας.

"Έχω περάσει πολύ δύσκολα στη ζωή μου αλλά έχω μάθει από την οικογένειά μου να μην μένω στα δύσκολα, να τα προσπερνάω. Το 2011 έπρεπε να κατέβω στην Κω για μια κηδεία του πρώτου μου ξαδέρφου που σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό στη Βουλιαγμένης, το βράδυ πήγα στο μαγαζί δούλεψα και την Κυριακή το πρωί... ήμασταν μαζί στο καράβι. Έπρεπε να συνοδέψω το φέρετρο. Για μένα από τα Τέμπη και μετά θα έπρεπε κάποιος να φύγει από την Ελλάδα και να πάει να ζήσει κάπου αλλού. Πότε να αισθανθώ ασφάλεια; Εμένα στο σπίτι μου με έχουν κλέψει τουλάχιστον 4 φορές. Την τελευταία ήμουν μέσα και κοιμόμουν. Η αστυνομία δεν ήρθε καθόλου" είπε αρχικά ο Αντώνης Παπαηλίας.

Διαβάστε επίσης: Aντώνης Παπαηλίας: Έτσι γεννήθηκε η περσόνα της "Λoλας" - Η αντίδραση του στα αρνητικά σχόλια

Για το bullying που έχει υποστεί, ο ίδιος αποκάλυψε: "Φυσικά έχω δεχτεί bullying. Έχει τύχει να με κατεβάσει από τη σκηνή ενώ τραγουδούσα, γιατί σε κάποιον δεν άρεσε το παρουσιαστικό ενός άντρα να είναι ντυμένος γυναίκα. Γι' αυτό και τότε είχα ανασφάλεια με το J2US και δεν ήμουν σίγουρος αν ήθελα να το κάνω, φοβόμουν για τα σχόλια που θα άκουγα. Υπήρξαν σχόλια που με τρόμαξαν: "να βγάλεις καρκίνο", "να πεθάνουν οι δικοί σου". Γι αυτό σου λέω ότι ειδικά μετά τα Τέμπτη, κάποιος έχει σοβαρούς λόγους να θέλει να φύγει από την Ελλάδα. Ένα όνειρο που έχω είναι να σηκωθώ να φύγω. Θα ήθελα κάποια στιγμή να ζήσω στο Άμστερνταμ. Δεν με απασχολεί τι δουλειά θα έκανα εκεί, εμένα πάντα η εστίαση μου άρεσε. Περάσαν τα χρόνια δυστυχώς".

Τέλος, ο Αντώνης Παπαηλίας αποκάλυψε τον λόγο που σταμάτησε να κάνει εμφανίσεις με την περσόνα της Λόλας: "Πριν από κάποιους μήνες είχα κάποια μικρό "ατυχήματα" να τα πω, όσον αφορά την υγεία μου. Δεν είναι κάτι ανησυχητικό, είναι κάτι παροδικό, απλά χρειάζομαι πολλή ξεκούραση και πολλούς χαμηλούς παλμούς κατά τις βραδινές ώρες. Για αυτό σταμάτησα τη Λόλα, μου είπαν ότι μπορεί να πάθω έμφραγμα".

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: ndp

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR