counter

Αντώνης Παπαηλίας: "Του είπα 'Μπαμπά, είμαι γυναίκα' και μου απάντησε…"

Αντώνης Παπαηλίας: "Του είπα 'Μπαμπά, είμαι γυναίκα' και μου απάντησε…"
Αντώνης Παπαηλίας: "Του είπα 'Μπαμπά, είμαι γυναίκα' και μου απάντησε…"

Συνέντευξη στην εκπομπή «I Love Σουκού» και τη Νάντια Ρηγάτου παραχώρησε ο Αντώνης Παπαηλίας. Ο ίδιος μεταξύ άλλων μίλησε για τους ρόλους που υποδύεται, αλλά και την αποδοχή και την στήριξη που έχει λάβει από την οικογένεια του όλα αυτά τα χρόνια.

Διαβάστε επίσης! Αντώνης Παπαηλίας: Η απάντηση του στα αρνητικά σχόλια – “Αλήθεια, πες μου, γιατί θα ήθελες να πεθάνω από καρκίνο;”

Όσα είπε ο Αντώνης Παπαηλίας

«Επειδή η μητέρα μου είχε ράψει και την πρώτη τουαλέτα, ήταν μέσα στο κλίμα από την αρχή. Βγαίνοντας από το καμαρίνι, ήταν η μάνα μου και ο πατέρας μου απ’ έξω, έτσι όπως ήμουν τους λέω: Μπαμπά, είμαι γυναίκα και μου λέει δεν πειράζει παιδί μου, Ολυμπιακός να μην γίνεις. Είναι Παναθηναϊκός ο μπαμπάς μου, γι’ αυτό.

Ποτέ δεν υπήρξε σημείο έντασης ή διαφωνίας με τον Τόνι Σφήνο. Είναι τόσο ήρεμος και ξέρεις από πριν τι είναι αυτά που θέλει, οπότε δεν τσακώνεσαι μαζί του.

Τα τακούνια της Νούλας στην εκπομπή είναι χαμηλά, δεν έχουμε θέμα. Της Πελαγίας στο θέατρο είναι παντοφλέ, αν και βάζω και μια ωραία γοβίτσα 16αρα αλλά την φοράω για λίγο, οπότε παλεύεται. Στη Λόλα φοράω από 12 και πάνω μόνιμα, αλλά δεν ήταν αυτό το πιο δύσκολο. Το πιο δύσκολο είναι μόνο όταν παίζουμε έξω και έχει πολλή ζέστη. Αυτό τίποτα άλλο», είπε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Παπαηλίας.

 

Photo Credits: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR