counter

Αντιγόνη Πάντα Χαρβά: Δημοσίευσε ολόγυμνη φωτογραφία της από την παραλία

Αντιγόνη Πάντα Χαρβά: Δημοσίευσε ολόγυμνη φωτογραφία της από την παραλία
Αντιγόνη Πάντα Χαρβά: Δημοσίευσε ολόγυμνη φωτογραφία της από την παραλία

Την καθιερωμένη γυμνή της φωτογραφία, δημοσίευσε και φέτος το καλοκαίρι η Αντιγόνη Πάντα Χαρβά. Η γνωστή δημοσιογράφος, που γνωρίσαμε στην εκπομπή «ΦΜ Live» και έχουμε καιρό να δούμε στην τηλεόραση, αγαπά τον γυμνισμό και δεν το έχει κρύψει ποτέ. Η ίδια έχει δημοσιεύσει άλλωστε κατά καιρούς, διάφορες φωτογραφίες της, στις οποίες ποζάρει γυμνή.

«Εγώ ποζάρω #πεταμενη και ο άλλος πίσω μου θαλασσοπνίγεται. #ταπεταξαπαλι #ητραντισιοναλγυμνηφωτο #sunkissed #nudism #positivevibes #lastdaysofsummer #ikaria» έγραψε η Άντιγόνη Πάντα Χαρβά στη λεζάντα της παραδοσιακής πλέον γυμνής της φωτογραφία.

Η ίδια είναι άλλωστε ακομπλεξάριστη, ενώ μιλώντας για τα κιλά της στην εκπομπή του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είχε πει, μεταξύ άλλων: «Από μικρή είχα περισσότερα κιλά. Αλλά υπέρβαρη δεν με έλεγες. Υπήρξα και 65 κιλά με ύψος 1,73. Είχα πάντα όμως τα μαγουλάκια μου. Είδα το φαγητό ως διέξοδο όταν γύρω στα 18 μου είχα μια μεγάλη ερωτική απογοήτευση. Αργότερα έχασα τη γιαγιά μου, την ξαδέρφη και τον πατέρα μου. Έτσι άρχισα να μένω σπίτι να βλέπω τηλεόραση και να τρώω. Έβλεπα το φαγητό ως παρηγοριά. Έκανα προσπάθεια μόνο 2-3 φορές να χάσω κιλά και αυτό μόνο όταν έπαιρνα πάρα πολλά και δυσφορούσα στις κινήσεις μου».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR