counter

Αντιγόνη Κουλουκάκου: "Ακούω για νέες μανούλες που παίρνουν άδεια από την δουλειά τους & κάθονται σπίτι, το θεωρώ και λάθος"

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου έναν μήνα μετά την γέννηση του παιδιού της έδωσε την πρώτη της συνέντευξη, την οποία και σχολίασαν μέσα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Μιλώντας στον δημοσιογράφο Γιάννη Χατζηγεωργίου και το περιοδικό Omikron το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός, η οποία πρωταγωνιστεί στη σειρά, "Η γη της ελιάς" τονίζει μεταξύ άλλων ότι θέλει να περάσει ένα μήνυμα σε όλες τις γυναίκες που έχουν γίνει μαμάδες.

Διαβάστε επίσης: Αντιγόνη Κουλουκάκου: Ξεκίνησε τις βόλτες με τον 22 ημερών γιο της - Η οικογενειακή φωτογραφία

«Ξέρεις, το μήνυμα που θέλω να περάσω είναι πως το ότι γεννήσαμε δεν σημαίνει πως είμαστε άρρωστες. Δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να δουλέψουμε. Ακούω για νέες μανούλες που παίρνουν άδεια από την δουλειά τους και κάθονται στο σπίτι με ένα παιδί, ακόμη και για ένα χρόνο – δεν το καταλαβαίνω αυτό. Το θεωρώ και λάθος αν θες, για την ψυχική τους υγεία. Καταλαβαίνω πως το παιδί πρέπει να περάσει κάποιο χρόνο μαζί με την μητέρα του, ειδικά τις πρώτες εβδομάδες της ζωής του, αλλά δεν πρέπει κι η μητέρα να χάσει τον εαυτό της, την επαγγελματική της υπόσταση -η οποία είναι ανύπαρκτη για κάποιο χρονικό διάστημα-, και να τρέχει συνέχεια ένα παιδί 24 ώρες το 24ωρο. Θεωρώ πως πρέπει να υπάρχει ισορροπία», ανέφερε η Αντιγόνη Κουλουκάκου με το πάνελ της εκπομπής να έχει διάφορες και διαφορετικές απόψεις, κατά τη διάρκεια του σχολιασού του θέματος. 

Δείτε περισσότερα στο παραπάνω βίντεο. 

Photo Credits: Instagram @antigonekouloukakos

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR