counter

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Μας δείχνει το σώμα της ένα μήνα μετά τη γέννηση του γιου της - "Ξαναμπαίνω στα παλιά μου παντελόνια"

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Αντιγόνη Κουλουκάκου, καθώς έγινε για πρώτη φορά μαμά.

Η γνωστή ηθοποιός έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι την Παρασκευή 8 Μαρτίου και κρατάει πλέον στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της από τον σύντροφό της και ψυχολόγο, Νίκο Ράικο.

Δείτε επίσης! Αντιγόνη Κουλουκάκου: Ξεκίνησε τις βόλτες με τον 22 ημερών γιο της - Η οικογενειακή φωτογραφία

Τα κιλά που έχασε η Αντιγόνη Κουλουκάκου μετά τη γέννηση του γιου της

Σήμερα Παρασκευή 12 Απριλίου, η Αντιγόνη Κουλουκάκου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από βίντεο και αναφέρθηκε στα κιλά της εγκυμοσύνης που έχασε.

«Σας δείχνω το skinny μου τζιν, ότι ξαναμπαίνω πάλι στα παλιά μου παντελόνια, ένα μήνα μετά τη γέννηση του γιου μου. Να σας πω κάτι; Είναι φοβερό αυτό το θαύμα που συμβαίνει μέσα μας. Για εννιά μήνες κυοφορούμε ένα παιδί, παίρνουμε όσα κιλά παίρνει η καθεμία, δεν έχει σημασία, και χωρίς τελικά πολλή προσπάθεια, επανερχόμαστε.

Και θα εξηγήσω τι εννοώ. Επειδή είναι λίγο ευαίσθητο αυτό το θέμα, δε θέλω ούτε να στενοχωρηθείτε, ούτε να απογοητεύεστε όσες ακόμα δεν έχετε χάσει τα κιλά σας. Εντάξει, εγώ είμαι και μια ιδιάζουσα περίπτωση γιατί έχω έναν ψιλόλιγνο σκελετό, μακρύ σκελετό, και δεν πήρα και πολλά κιλά. Πήρα 12 κιλά, 3,5 γεννήθηκε ο γιος μου. Οπότε είναι λίγο φυσιολογικό να επανέλθω στον μήνα επάνω, αλλά χωρίς προσπάθεια, αυτό ήθελα να σας πω.

Θα σας εξηγήσω τι εννοώ χωρίς προσπάθεια. Εγώ τα έχασα χωρίς να σκέφτομαι τα κιλά. Αρχικά θηλάζω, δε ξέρω αν βοηθάει ο θηλασμός αλλά πολλοί μου έχουν πει ότι θηλάζοντας χάνεις. Μπορεί να ισχύει, μπορεί να μην ισχύει, δε ξέρω, δεν έχω ρωτήσει ειδικό. Επίσης δε σκέφτομαι τα κιλά, τρώω κανονικά, μπορεί και περισσότερο και είμαι πάρα πολλές ώρες μέσα στο σπίτι. Δεν αθλούμαι όπως έκανα παλιότερα, δεν έχω βρει ακόμα τους ρυθμούς μου για να το συντονίσω…

Χωρίς άγχος, μη το σκέφτεστε. Κάθε μια από εμάς είναι ξεχωριστή, έχει διαφορετικό σωματότυπο. Είναι άλλα τα κιλά που παίρνει. Εγκυμοσύνη από εγκυμοσύνη είναι διαφορετική. Πάρτε το χρόνο σας. Μη σας πτοεί τίποτα. Μη στεναχωριέστε για τίποτα. Όταν φύγουν έφυγαν, και να μείνει κανένα δεν έγινε τίποτα. Εμένα το στήθος μου είναι αρκετά πλούσιο αυτή τη στιγμή. Δε θα ήταν κακό να παραμείνει έτσι. Απλά σήμερα χάρηκα, είναι αυτές οι μικρές χαρές της μανούλας που είναι μέσα στο σπίτι όλη μέρα», είπε η Αντιγόνη Κουλουκάκου και έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους το σώμα της.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR