counter

Αντελίνα Βαρθακούρη: Οι ξεχωριστές ευχές για το νέο έτος - “Η υγεία δεν είναι δεδομένη”

Αντελίνα Βαρθακούρη: Οι ξεχωριστές ευχές για το νέο έτος - “Η υγεία δεν είναι δεδομένη”
Αντελίνα Βαρθακούρη: Οι ξεχωριστές ευχές για το νέο έτος - “Η υγεία δεν είναι δεδομένη”

Με μια ξεχωριστή ανάρτηση η Αντελίνα Βαρθακούρη στέλνει τις ευχές της για το νέο έτος μέσα από τα social media.

Η Αντελίνα Βαρθακούρη θέλοντας να αποχαιρετήσει το 2022 έκανε μία ιδιαίτερη και συμβολική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε επίσης - Χάρης Βαρθακούρης: Οι φωτογραφίες με την Αντελίνα από τον γάμο τους με αφορμή την επέτειό τους – “Στήριγμά μου, να μας χαιρόμαστε”

Συγκεκριμένα, η αγαπημένη παρουσιάστρια δημοσίευσε μία φωτογραφία μία μητέρας που θηλάζει το μωρό της αλλά και ένα τετράποδο ζωάκι που θέλει επίσης την τροφή του.

Παράλληλα, η Αντελίνα Βαρθακούρη έραψε ένα μακροσκελές κείμενο με το οποίο ευχήθηκε υγεία σε όλο τον κόσμο και ευχές για το νέο έτος.

Η ανάρτηση της Αντελίνας Βαρθακούρη

 «Ένας κόκκος άμμου είμαι κι ο χρόνος μου ελάχιστος μπροστά στην αιωνιότητα. Μόνο η αγάπη θα δώσει γαλήνη στην καρδιά και η ελευθερία στο νου… μόνο έτσι αξίζει το ταξίδι. Τόσο αδιάφορο και μικρό το εγώ… τόσο τεράστιας σημασίας το ΕΜΕΙΣ για ένα καλύτερο αύριο. Η υγεία δεν είναι δεδομένη και την εύχομαι σε όλους μας, την αγάπη όμως μπορούμε να την προσφέρουμε απλόχερα όλοι μας! ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2023! Καλή Πρωτοχρονιά σε όλους με τις πιο θερμές ευχές μου και αμέτρητη αγάπη! Οικογένειά μου δεν μετρώ τις χρονιές μαζί σας…διεκδικώ και παλεύω για το για πάντα…σας λατρεύω και σας ευχαριστώ», έγραψε χαρακτηριστικά η Αντελίνα Βαρθακούρη στην ανάρτησή της.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Αντελίνας Βαρθακούρη:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR