O Άνταμ Κοντοβάς ξεκίνησε την πορεία του πλάι στον Γιάννη Μπαξεβάνη στη συνέχεια στο Funky Gourmet . Έπειτα βρέθηκε στην Ιρλανδία, στο ξενοδοχείο “The Brehon” στο Killarney. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, συνέχισε σε γνωστό εστιατόριο στο Πόρτο Χέλι και μετά εργάστηκε ως sous chef του Jean Charles Metayer.
Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον Άνταμ Κοντοβά στο MasterChef, αφού ο γνωστός chef είχε εμφανιστεί και στον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής τον Φεβρουάριο του 2018.
«Άρχισα να μαγειρεύω στα 24, που πήγα στη σχολή, αλλά σε κουζίνα μπήκα στα 25. Τη στιγμή που μπήκα σε επαγγελματική κουζίνα κατάλαβα ότι αυτή η δουλειά είναι για μένα! Ήθελα να είμαι καλός», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ο Άνταμ Κοντοβάς.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)