counter

Αννίτα Ναθαναήλ: "Ένα αυτοκινητικό ατύχημα στα 19 μου με σημάδεψε με ένα διεγνωσμένο 4% σωματικής αναπηρίας"

Αννίτα Ναθαναήλ: "Ένα αυτοκινητικό ατύχημα στα 19 μου με σημάδεψε με ένα διεγνωσμένο 4% σωματικής αναπηρίας"
Αννίτα Ναθαναήλ: "Ένα αυτοκινητικό ατύχημα στα 19 μου με σημάδεψε με ένα διεγνωσμένο 4% σωματικής αναπηρίας"

Στον δημοσιογράφο, Γιώργο Πράσινο και το περιοδικό ΟΚ! παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη η Αννίτα Ναθαναήλ. Η γυναίκα που συνέδεσε στενά το όνομά της με την περιπέτεια της Ιωάννας Παλιοσπύρου, μίλησε, μεταξύ άλλων, για την προσωπική της ζωή, αλλά και το ατύχημα που την σημάδεψε.

Πριν παντρευτείς τον Κρις Χάμπερτ είχες σχέση με δύο επίσης πολύ γνωστούς αθλητές. Πάντα σου άρεσαν αυτού του είδους οι άντρες;

Η αλήθεια είναι ότι στη ζωή μου δεν σχετιζόμουν πάντα με αθλητές. Απλά ανακάλυψα σχετικά νωρίς ότι ο τρόπος ζωής μου ταιριάζει πολύ με εκείνον ενός αθλητή, που έχει και αθλητική παιδεία αλλά και αντίστοιχες συνήθειες. Ένα αυτοκινητικό ατύχημα στα 19 μου χρόνια, κατά το οποίο περπατούσα σε δρόμο του Παρισιού, μου στοίχισε την ενδεχόμενη αθλητική μου πορεία στο βόλεϊ και με σημάδεψε με ένα διεγνωσμένο 4% σωματικής αναπηρίας. Παρ’ όλα αυτά, εξελίχθηκα σε γνήσιο παιδί της θάλασσας και απορώ πώς δεν κατέληξα να παντρευτώ ναυτικό ή ψαρά! (Γελάει.) Λατρεύω τη θάλασσα, είμαι ελεύθερη δύτρια εδώ και πολλά χρόνια και το να είμαι κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας είναι το καλύτερο αγχολυτικό για μένα. Αυτό είναι αδιαπραγμάτευτα το στοιχείο μου.

Με τον σύζυγό σου είστε 22 χρόνια μαζί. Ισχύει αυτό που λένε, πως από ένα σημείο και μετά το ζευγάρι κάπως «αδελφοποιείται»;

Δεν είναι απαραίτητο αυτό, αλλά στην πράξη χρειάζεται μεγάλος αγώνας για να διατηρηθεί ένας γάμος τόσων χρόνων ζωντανός. Άλλωστε μερικές φορές κάποια πράγματα και καταστάσεις δεν κρίνονται μόνο από τις πράξεις μας. Το πιο σημαντικό για μένα είναι το αίσθημα της οικογένειας. Ο Κρις και τα κορίτσια είναι η οικογένειά μου και η απόλυτη προτεραιότητά μου. Είναι οι άνθρωποί μου, υπάρχει πραγματική αγάπη και αλληλοστήριξη.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR