counter

Άννα Τσουκαλά: Το βιογραφικό της ηθοποιού και η καταγγελία για παρενόχληση από γνωστό σκηνοθέτη

Άννα Τσουκαλά: Το βιογραφικό της ηθοποιού και η καταγγελία για παρενόχληση από γνωστό σκηνοθέτη
Άννα Τσουκαλά: Το βιογραφικό της ηθοποιού και η καταγγελία για παρενόχληση από γνωστό σκηνοθέτη

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε την Δευτέρα 23/5 η καταγγελία που έκανε η Άννα Τσουκαλά σχετικά με τον Κώστα Κωστόπουλο. Η ηθοποιός, είναι από τις πιο γνωστές στην Ελλάδα, με συμμετοχές σε πολλές σειρές και ένα αρκετά πλούσιο βιογραφικό. Πάμε να δούμε λοιπόν την ηλικία, το Instagram της, αλλά και λεπτομέρειες για την ζωή της.

Άννα Τσουκαλά: Η καταγωγή, ο θάνατος του πατέρα της σε μικρή ηλικία και το βιογραφικό της

  • Η Άννα Τσουκαλά γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Ηνωμένα Εμιράτα και στη Σαουδική Αραβία, παρά το γεγονός ότι η καταγωγή της είναι από την Ελλάδα, καθώς εκεί δούλευε ο πατέρας της, Ανδρέας Τσουκαλάς.

  • Ο πατέρας της, το 1993 σκοτώθηκε σε ένα εργατικό ατύχημα στον Πειραιά για να σώσει τους συνανθρώπους του. Έτσι, τότε η Άννα Τσουκαλά έμεινε με τη μητέρα και την αδερφή της.

Με τους γονείς της

  • Έχει τελειώσει με άριστα το Brooklyn College Conservatory of music και κατάφερε να περάσει και στη σχολή Juilliard.

Με τον σύζυγό της

  • Εδώ και αρκετά χρόνια μένει στην Αμερική και είναι παντρεμένη με τον Γκρέγκορι Κρίστοφερ Ποστ, πολύ γνωστό πιανίστα και καταξιωμένο συνθέτη. Μάλιστα η Άννα Τσουκαλά επαγγελματικά, κατάφερε να γίνει γνωστή και εκτός συνόρων τόσο με τη συμμετοχή της σε θεατρικές παραστάσεις στην Αμερική, όσο και ως σοπράνο σε συναυλίες μαζί με τον σύζυγο της.
  • Το Instagram της είναι @annatsoukalapost και έχει πάνω από 2.000 ακόλουθους.

Άννα τσουκαλά: Οι σειρές που την είδαμε

Την ηθοποιό, θυμόμαστε όλοι ως «Μελέκ» στην σειρά «Μη μου λες αντίο» του Μανούσου Μανουσάκη, αλλά έχουμε δει και σε πάρα πολλές άλλες σειρές όπως οι  «Φιλοδοξίες», ο «Έρωτας», η «Λίμνη των Στεναγμών», το «Μαμά + Γιος».

Άννα Τσουκαλά: Η καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση από τον Κωστόπουλο

«Στο μεγαλύτερο σίριαλ που έγινα γνωστή, που έκανα κοπέλα άλλης θρησκείας, ο γνωστός σκηνοθέτης μου είπε να πάω στο δωμάτιό του σε ξενοδοχείο για να μου δώσει ένα σενάριο. Πήγα και μόλις μπήκα μέσα μου όρμησε κατευθείαν. Πήγα στην αστυνομία τότε, μου είπαν “όπως ήρθατε να φύγετε” και ότι “εμείς δεν αναλαμβάνουμε”. Ο πόλεμος που έζησα ήταν τόσο μεγάλος και έντονος που δεν έχω λόγια να τον περιγράψω. Το πιο λυπηρό και ανατριχιαστικό είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι έχουν παιδιά, και παιδιά στην ηλικίας μας, ή μικρότερα. Έμαθα για την υπόθεση της Έλενας Αθανασοπούλου.

Με το συγκεκριμένο σκηνοθέτη η εμπειρία μου δεν ήταν καλή. Τον είχα γνωρίσει το 2006. Στην αρχή ήταν πολύ ευγενικός, μας είχε καλέσει και στο σπίτι του να φάμε με την οικογένειά του. Μετά μου είπε ότι πρέπει να σε πάω σπίτι με το αυτοκίνητο. Μέσα στο αυτοκίνητο μού ρίχτηκε. Του είπα ότι δε γίνονται αυτά τα πράγματα. Τρεις μήνες μου φερόταν πολύ άσχημα μέσα στα γυρίσματα, έκανε πρόστυχα αστεία. Ο κόσμος γελούσε και εγώ είχα τρελαθεί. Με απέλυσαν από το σίριαλ. Όταν βλέπω πόσο άδικο είναι το σύστημα, και τη βία παντού στην κοινωνία μας, και την αδικία που υπάρχει, αναρωτιέμαι ποια είναι η πορεία και τι γίνεται. Δε βρίσκουμε ποτέ δικαιοσύνη. Εγώ είμαι πολύ προστατευμένη, δεν έχω να φοβηθώ κανέναν και τίποτα. Τον καιρό που τα ζούσα αυτά πέρασα από σκοτεινά μονοπάτια. Το μεγάλο μου ευχαριστώ είναι στη θρησκεία μου», είπε, μεταξύ άλλων, η Άννα Τσουκαλά. Διαβάστε εδώ την απάντηση του σκηνοθέτη.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR