counter

Άννα Μπεζάν: "Τα αδέλφια μου δεν μου έστειλαν καμία ευχή για το μωρό"

Άννα Μπεζάν: "Τα αδέλφια μου δεν μου έστειλαν καμία ευχή για το μωρό"
Άννα Μπεζάν: "Τα αδέλφια μου δεν μου έστειλαν καμία ευχή για το μωρό"

H Άννα Μπεζάν παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» του Open και στην Μαρία Αντωνά.

Δείτε επίσης - Άννα Μπεζάν: Οι δυσκολίες που αντιμετώπισε μετά τη γέννηση της κόρης της και τα αρνητικά μηνύματα που δέχθηκε στα social media

Μέσα σε όλα η ηθοποιός αναφέρθηκε στο νεογέννητο μωράκι της αλλά και στις σχέσεις με την οικογένειά της οι οποίοι είναι μηδαμινές.

 Όσα είπε η Άννα Μπεζάν

«Ακολουθώ το ένστικτο μου στο μεγάλωμα του παιδιού και το καλό με την περίπτωση μου είναι ότι έχω αρκετά παραδείγματα προς αποφυγή λόγω δικών μου οικογενειακών προβλημάτων. Αν και το μωρό ακόμα είναι τριών μηνών, προσπαθώ να το ακούω από τώρα. Όταν μιλάω, δε, για το παιδί μου θέλω να κλαίω! Δεν υπάρχει αυτό. Ο Δημήτρης εννοείται πως είναι χαζομπαμπάς και… κλαίμε παρέα…Όταν είδα το τεστ εγκυμοσύνης πως είναι θετικό φρίκαρα. Μετανιώνω όμως για όλη αυτή τη φρίκη γιατί θα το ξανάκανα επί εκατό! Είναι νωρίς ακόμα για το δεύτερο αλλά σίγουρα θα θέλαμε και ένα δεύτερο παιδάκι» είπε αρχικά η Άννα Μπεζάν.

«Το πρώτο διάστημα δεν μπορούσα να αντιληφθώ τόσο καλά τι μου συμβαίνει επειδή πέρασα και μια μικρή επιλόχειο κατάθλιψη. Ζορίστηκα πάρα πολύ και με έβαλε σε μια διαδικασία να σκέφτομαι και να κάνω διάφορες δικές μου προβολές. Δεν μπορώ να πω ότι συγχώρεσα τους δικούς μου, παρά θύμωσα, αλλά μετά έρχεται η στιγμή που νιώθεις ότι από τη στιγμή που κάνεις τη δική σου οικογένεια, διαγράφονται και όλα τα άλλα…Τα αδέλφια μου δεν μου έστειλαν καμία ευχή για το μωρό. Δεν γνωριζόμαστε, δεν ζήσαμε μαζί και δεν αισθανόμαστε αδέλφια» πρόσθεσε η Άννα Μπεζάν.

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR