counter

Άννα Βίσση: Τραγουδάει με τα εγγόνια της πάνω στη σκηνή (Βίντεο)

Άννα Βίσση: Τραγουδάει με τα εγγόνια της πάνω στη σκηνή (Βίντεο)
Άννα Βίσση: Τραγουδάει με τα εγγόνια της πάνω στη σκηνή (Βίντεο)

Η Άννα Βίσση εκτός από μια πολύ επιτυχημένη τραγουδίστρια είναι και μια ευτυχισμένη γιαγιά, που έχει μεγάλη αδυναμία στα δυο της εγγόνια, Νίκο και Νέστορα.

Μπορεί η Σοφία Καρβέλα να μένει μόνιμα στην Αμερική, ωστόσο η τραγουδίστρια στα διαλείμματα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις επισκέπτεται την κόρη της και περνάει χρόνο με την οικογένειά της. 

Διαβάστε επίσης - Paparazzi! Άννα Βίσση: Για βόλτα με την κόρη της Σοφία Καρβέλα και τους εγγονούς της στο κέντρο της Αθήνας

Άννα Βίσση – Τραγουδά πάνω στη σκηνή με τους εγγονούς τους

Το καλοκαίρι η Σοφία Καρβέλα βρέθηκε με τους γιους της στην Ελλάδα και έτσι η Άννα Βίσση είχε την ευκαιρία να χαρεί την κόρη της και τα εγγονάκια της. Μάλιστα, η κόρη της Άννας Βίσση και οι γιοι της την παρακολουθήσαν σε κάποιες από τις συναυλίες της και τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί ένα πολύ συγκινητικό βίντεο στο Tik Tok.

Ο μικρός Νίκος και Νέστορας ανέβηκαν στη σκηνή κατά της διάρκεια συναυλίας της γιαγιάς τους και τραγούδησαν μαζί το «Δώδεκα», με την Άννα Βίσση να “λιώνει” από υπερηφάνεια!  

«Όταν είσαι η μεγαλύτερη star αλλά για αυτούς τος δύο απλά η γιαγιά τους», γράφει το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

 

@fannaticslive #annavissi #annavissiofficial #fyp #greekmusic #greece #cyprus #greekpov #greektiktoker #greektiktok ♬ original sound - fannatics

Photo Credits: Instagram @annavissiofficial

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR