counter

Άννα Βίσση: "Αρνιόμουν να ζητήσω βοήθεια. Να δεχτώ πως είμαι άρρωστη"

Άννα Βίσση: "Αρνιόμουν να ζητήσω βοήθεια. Να δεχτώ πως είμαι άρρωστη"
Άννα Βίσση: "Αρνιόμουν να ζητήσω βοήθεια. Να δεχτώ πως είμαι άρρωστη"

Άννα Βίσση

Συνέντευξη στην Αthens Voice και το Δημήτρη Μαστρογιαννίτη  παραχώρησε η Άννα Βίσση. Η Άννα Βίσση μίλησε για λάθη του παρελθόντος και ανασφάλειες και αποκάλυψε πτυχές της ζωής της για τις οποίες δεν είχε μιλήσει. 

Η προς τα έξω εικόνα σας ήταν  πάντα τόσο μονοδιάστατα θετική, και χαρούμενη. Στη λογική «δείτε με πόσο ευτυχισμένη είμαι». Πίστευα ότι ο κόσμος έχει επιλέξει μια φέτα από εμένα και αυτή θα έπρεπε να του δίνω. Δεν ήταν όμως ψεύτικη, ήταν μια φέτα. Δεν το έψαχνα ποτέ παραπάνω. Θα επιθυμούσα να μη χρειαστεί να το επαναλάβω ποτέ, όμως μη λέω μεγάλα λόγια.

Με τι κατορθώσατε να συμφιλιωθείτε; "Θα ακουστεί αφελές, αλλά με τη διατροφή μου. Υπήρξε πλήγμα στη ζωή μου. Έχω ζήσει δυστυχισμένες στιγμές εξαιτίας της. Είχα βουλιμικές εξάρσεις, δεν πήγαινα πουθενά μήπως και δω φαγητό και φάω, έχω υποφέρει... Κάποιος, όταν πεινάει, σηκώνεται και τρώει. Εγώ άρχιζα να αναρωτιέμαι: Παχαίνει αυτό που θα φάω; Κι αν φάω, πόσο καιρό δεν θα τρώω; Από τα 15 μου ξεκίνησε αυτό και αρνιόμουν να ζητήσω βοήθεια. Να δεχτώ πως είμαι άρρωστη, πως μπορεί να χρειαστώ τη βοήθεια ειδικού".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR