counter

Άνγκους Κλάουντ: Η ανάρτηση της μητέρας του για τον ξαφνικό θάνατό του - "Δεν αυτοκτόνησε"

Άνγκους Κλάουντ: Η ανάρτηση της μητέρας του για τον ξαφνικό θάνατό του - "Δεν αυτοκτόνησε"
Άνγκους Κλάουντ: Η ανάρτηση της μητέρας του για τον ξαφνικό θάνατό του - "Δεν αυτοκτόνησε"

Με μια μακροσκελή της ανάρτηση στο Facebook, η μητέρα του Άνγκους Κλάουντ θέλησε να τοποθετηθεί για τα δημοσιεύματα που υπονοούν ότι ο γιος της «έβαλε τέλος στη ζωή του».

Πιο συγκεκριμένα, πέντε ημέρες μετά τον θάνατο του γιου της, η Λίσα Κλάουντ ΜακΛάφλιν, ξεκαθάρισε ότι ο γιος της δεν είχε πρόθεση να βάλει τέλος στη ζωή του.

«Φίλοι, θέλω όλοι να ξέρετε ότι εκτιμώ την αγάπη σας για την οικογένειά μου σε αυτή τη συγκλονιστική στιγμή. Θέλω επίσης να ξέρετε ότι αν και ο γιος μου βρισκόταν σε βαθιά θλίψη για τον πρόωρο θάνατο του πατέρα του από μεσοθηλίωμα, η τελευταία του μέρα ήταν μια χαρούμενη μέρα. Αναδιοργάνωνε το δωμάτιό του και τοποθετούσε αντικείμενα στο σπίτι με σκοπό να μείνει για λίγο στο σπίτι που αγαπούσε. Είχε πρόθεση να συντηρήσει τις αδελφές του στο κολέγιο, αλλά να βοηθήσει και εμένα συναισθηματικά και οικονομικά.

Διαβάστε επίσης: Άνγκoυς Kλάουντ: Πέθανε σε ηλικία 25 ετών ο σταρ του "Εuphoria"

Δεν είχε πρόθεση να βάλει τέλος στη ζωή του. Όταν αγκαλιαστήκαμε για καληνύχτα, είπαμε πόσο αγαπιόμαστε και είπε ότι θα με δει το πρωί. Δεν ξέρω αν ή τι μπορεί να έβαλε στο σώμα του μετά από αυτό. Το μόνο που ξέρω είναι ότι έβαλε το κεφάλι του στο γραφείο όπου δούλευε πάνω σε έργα τέχνης, αποκοιμήθηκε και δεν ξύπνησε.

Μπορεί να μάθουμε ότι πήρε υπερβολική δόση κατά λάθος και τραγικά, αλλά είναι απολύτως σαφές ότι δεν είχε σκοπό να φύγει από αυτόν τον κόσμο. Οι αγώνες του ήταν πραγματικοί. Έδωσε και έλαβε τόση πολλή αγάπη και υποστήριξη.

Ο τραυματισμός του στο κεφάλι πριν από 10 χρόνια από θαύμα δεν οδήγησε σε θάνατο όπως συμβαίνει σχεδόν πάντα. Του δόθηκαν 10 χρόνια μπόνους και τα γέμισε με δημιουργικότητα και αγάπη. Οι αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρουν ότι ο θάνατός του ήταν σκόπιμος. Θέλω να ξέρετε ότι δεν είναι έτσι. Για να τιμήσετε τη μνήμη του, κάντε τις τυχαίες πράξεις καλοσύνης μέρος της καθημερινότητάς σας. Ευλογήστε τις καρδιές σας» έγραψε στην ανάρτησή της η μητέρα του Άνγκους Κλάουντ.

Θυμίζουμε πως ο Άνγκους Κλάουντ, γνωστός ευρέως για τον ρόλο του ως Fezco στην σειρά της HBO, «Euphoria», έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 25 ετών. O Αμερικάνος ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι της οικογένειάς του τη Δευτέρα (31/07) στο Όκλαντ της Καλιφόρνια.

Πηγή φωτογραφίας: afpforum

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR