counter

Angelina Jolie - Brad Pitt: Ο υιοθετημένος γιος τους, Maddox, μεγάλωσε και συνόδευσε τη μαμά σε βραβεία!

Angelina Jolie - Brad Pitt: Ο υιοθετημένος γιος τους, Maddox, μεγάλωσε και συνόδευσε τη μαμά σε βραβεία!
Angelina Jolie - Brad Pitt: Ο υιοθετημένος γιος τους, Maddox, μεγάλωσε και συνόδευσε τη μαμά σε βραβεία!

Στο 5ο ετήσιο Governors Ball στο Ηollywoοd, το βράδυ του Σαββάτου 16 Νοεμβρίου, απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός την Αngelina Jolie και τον Brad Pitt λίγο πριν τιμηθεί εκείνη με το Humanitarian Award, -βραβείο ανθρωπιστικής προσφοράς- .To ζεύγος Jolie-Pitt, όμως, αυτή τη φορά συνοδευόταν από τον μεγαλύτερο υιοθετημένο γιο του, τον 12χρονο Maddox που όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, έχει πια μεγαλώσει πολύ.

Η λαμπερή τελετή των Governors Awards διοργανώνεται κάθε χρόνο από την Αμερικάνικη Ακαδημία Κινηματογράφου και το "παρών" σε αυτή δίνουν εκπρόσωποι από όλους τους χώρους της δημόσιας ζωής. Φέτος παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων οι: Amy Adams, η Αdele Exarchopoulos, η Lea Seydoux , ο Steve Martin, o Iταλός σχεδιαστής Piero Tosi και o Colin Farrel.

Angelina Jolie και ο Βrad Pitt θέλησαν να έχουν στο πλευρό τους τον Maddox, που υιοθέτησε η Angelina από ορφανοτροφείο στην περιοχή Battambang της Καμπότζης όταν ήταν ακόμα 7 μηνών. O γιος τους Maddox, ακολουθώντας το dress code της βραδιάς, ντυμένος με σμόκιν και παπιγιόν κέντρισε το ενδιαφέρον των φωτογράφων ενώ δίπλα του στέκονταν υπερήφανοι για εκείνον οι γονείς του. Η Angelina Jolie ανέβηκε στην σκηνή των βραβείων δίνοντας έναν συγκινητικό λόγο στον οποίο απευθυνόταν στον γιο της και φορώντας μια μαύρη εντυπωσιακή τουαλέτα δια χειρός Versace με λεπτομέρειες Swarovski. 

Ο Maddox είναι το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας Jolie-Pitt. Η Αngelina και ο Brad είναι γονείς του 9χρονου Pax, της 8χρονης Zahara, της 7χρονης Siloh, των δίδυμων Vivienne και Κnox που φέτος κλείνουν τα 5 τους χρόνια.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR