counter

Angelina Jolie - Brad Pitt: Έρχεται το νέο μέλος στην οικογένεια

Angelina Jolie - Brad Pitt: Έρχεται το νέο μέλος στην οικογένεια
Angelina Jolie - Brad Pitt: Έρχεται το νέο μέλος στην οικογένεια

Jolie Pitt

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του RadarOnline η Angelina Jolie και ο Brad Pitt ετοιμάζονται να υποδεχτούν το νέο μέλος στην οικογένεια.

Η Angelina Jolie έχει ξεκινήσει διαδικασίες υιοθεσίας ενός μικρού αγοριού του  Allouy Shoun από την Καμπότζη, το οποίο με την οικογένεια του και τα 13 αδελφάκια του στην περιοχή του Siem Reap. Η Angelina Jolie  γνώρισε και την οικογένεια του μικρού. Η γνωριμία με την οικογένεια  έγινε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της νέας της ταινίας, “First They Killed My Father”. “Η Angelina Jolie προτίθεται να πληρώσει περισσότερο από 1 εκατομμύριο δολάρια για την ενίσχυση της οικογένειας και την υιοθεσία του μωρού”, αναφέρει πηγή στο RadarOnline. Η ηθοποιός γνώρισε το αγοράκι, όταν μία από τις πολλές αδερφές του, πλησίασε την ίδια και τα παιδιά της..

“Όλα έγιναν σαν άλλη στρατιωτική επιχείρηση. Η Angelina δεν ήθελε να μάθει ο Brad τι ετοιμάζει, επειδή ήξερε πως θα αντιδρούσε ” Αναφέρει άνθρωπος  από τον κύκλο του ζευγαριού,.

Το ζευγάρι έχει ήδη τρία υιοθετημένα και τρία βιολογικά παιδιά.  Αναμένουμε λοιπόν να δούμε τι πρόκειται να συμβεί με την υιοθεσία του μικρού αγοριού.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR