counter

Ανδρομάχη - Κώστας Μηλιωτάκης: Τέλος στην κόντρα τους - Η ανακοίνωση μέσω Instagram

Ανδρομάχη - Κώστας Μηλιωτάκης: Τέλος στην κόντρα τους - Η ανακοίνωση μέσω Instagram
Ανδρομάχη - Κώστας Μηλιωτάκης: Τέλος στην κόντρα τους - Η ανακοίνωση μέσω Instagram

Τίτλοι τέλους μπήκαν στην κόντρα του Κώστα Μηλιωτάκη με την Ανδρομάχη, οι οποίοι τα βρήκαν και το ανακοίνωσαν μέσω Instagram.

«Τα μεγάλα και διαχρονικά τραγούδια δε μπορούν να σκοντάψουν σε τυχόν παραλείψεις ή παρανοήσεις. Η μουσική μας φέρνει κοντά. Μας ενώνει. Το έκανε και τώρα ξανά. Η παράλληλη αγάπη που μιλάει για αγάπη. Συνομιλήσαμε με τον Κώστα Μηλιωτάκη και τα βρήκαμε. Έτσι λήγει αυτό το δυσάρεστο κλίμα και όλα είναι όμορφα. Το Παράλληλη Αγάπη θα υπάρχει στο YouTube σαν cover πολύ πολύ σύντομα. Πάμε να κάνουμε μουσική μαγική. Πάμε να κάνουμε τραγούδια όμορφα. Αγάπη και φως. Σας αγαπώ. Με εκτίμηση και σεβασμό προς όλους» έγραψε η Ανδρομάχη στο Instagram, ενώ ο Κώστας Μηλιωτάκης δημοσίευσε στα instastories του τη συγκεκριμένη ανάρτηση.

Θυμίζουμε πως όλα ξεκίνησαν πριν από λίγες εβδομάδες, όταν έγινε γνωστό πως η μεγάλη επιτυχία, σε σύνθεση Κώστα Μηλιωτάκη και στίχους Σμαρούλας Μαραγκουδάκη, που ερμήνευσε πρώτη η Αντζυ Σαμίου το 1999, πρόκειται να κυκλοφορήσει σε επανεκτέλεση από τη Χριστίνα Σάλτη.

Ωστόσο, προτού βγει στον αέρα, η Ανδρομάχη, η οποία είχε εκπροσωπήσει πέρυσι την Κύπρο στη Eurovision, πρόλαβε και το έκανε viral στο TikTok, καθώς το συμπεριέλαβε σε ένα από τα medley της.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR