counter

Ανδρέας Τσούνης: Ο σύζυγος της Φώφης Γεννηματά για τις εκλογές, "Θα ήθελα τα παιδιά μας να μπουν στην πολιτική"

Ανδρέας Τσούνης: Ο σύζυγος της Φώφης Γεννηματά για τις εκλογές, "Θα ήθελα τα παιδιά μας να μπουν στην πολιτική"
Ανδρέας Τσούνης: Ο σύζυγος της Φώφης Γεννηματά για τις εκλογές, "Θα ήθελα τα παιδιά μας να μπουν στην πολιτική"

Στην εκλογική εκπομπή του Alpha βρέθηκε καλεσμένος ο σύζυγος της αείμνηστης Φώφης ΓεννηματάΑνδρέας Τσούνης.

Ο ίδιος μίλησε στον Αντώνη Σρόιτερ για τα εκλογικά αποτελέσματα και μεταξύ άλλων, ανέφερε πως θα ήθελε τα παιδιά του να ασχοληθούν με την πολιτική.

Δείτε επίσης! Νίκος Ανδρουλάκης: Επισκέφτηκε τον τάφο της Φώφης Γεννηματά και άφησε ένα λευκό τριαντάφυλλο

Όσα είπε ο Ανδρέας Τσούνης

«Εκλογές σημαίνουν τρέξιμο, κινητοποίηση, τηλέφωνο, αγωνία, άγχος. Τα έχω αφήσει πίσω μου. Με τη Φώφη να ζούσαμε έντονα. Συμμετείχαμε σε εποχές εύκολες αλλά δύσκολες για το ΠΑΣΟΚ και τη χώρα. Το ΠΑΣΟΚ ανέλαβε μόνο του να σώσει τη χώρα από τον γκρεμό.

Ο ρόλος του συζύγου είναι η κατανόηση γιατί και οι πολιτικοί άνθρωποι είναι. Θέλουν να μοιραστούν το άγχος τους, μια καλή κουβέντα. Αυτός είναι ο ρόλος του πατέρα γιατί πρέπει να στηριχθούν τα παιδιά.

Η Φώφη ήταν πολύς συμπαθής άνθρωπος, ένας γνήσια καλός άνθρωπος και δεν ήταν προσποιητό. Η συγκίνηση ήταν πανελλήνια, στον απλό κόσμο. Ο κόσμος το έβλεπε και το έκανε δικό του.

Εγώ πιστεύω με κάποιον τρόπο η Φώφη μας βλέπει, χαίρεται γιατί πήρε το ΠΑΣΟΚ σε ποσοστά εκτός Βουλής. Πιστεύω ότι θα σιγοτραγουδάει ένα τραγούδι του Μίκη Θεοδωράκη που λέει “Θα ανέβουμε λίγο πιο ψηλά”.

Αναδείχθηκαν πολλά νέα στελέχη από τη Φώφη. Έχουμε νέους ανθρώπους, που παρόλο που είναι νέοι είναι φτασμένα στελέχη. Είναι παιδιά του ΠΑΣΟΚ. Η Φώφη τους έδωσε την δυνατότητα να εκφράσουν καλύτερα αυτή τη γενιά. Εμπιστευόταν απόλυτα τους νέους ανθρώπους.

Αν η Φώφη ήταν εδώ θα είχαμε άνοδο των αποτελεσμάτων. Δίνεται μια μεγάλη ευκαιρία στο κόμμα μας. Η ομάδα στελεχών, η Γεννηματική, είχαν την πιο καθαρή διαδρομή στον πολιτικό χώρο. Εννοείται ότι είμαστε ΠΑΣΟΚ.

Εγώ δεν έχω καμία φιλοδοξία για την πολιτική και δεν θα το κάνω αυτό το βήμα. Μου ζητήθηκε αλλά από τόσα χρόνια που έχω βιώσει την πολιτική μου αξίζει να ζήσω την ζωή του απλού πολίτη.

Τα παιδιά μου δέχονται πολλά μηνύματα. Έχουν μεγαλώσει με αυτό που ήταν ένα σχολείο ζωής. Η απόφαση θα είναι δική τους! Ξέρουν τα υπέρ και τα κατά, ξέρουν πώς λειτουργεί αυτό το σύστημα. Προσωπικά θα ήθελα πολύ να μπουν στην πολιτική και θα το ήθελε και η μητέρα τους», είπε ο Ανδρέας Τσούνης.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR