counter

Ανδρέας Γεωργίου: Ο αδερφός του είναι η μεγάλη του αδυναμία! Πόσο μοιάζουν;

Ανδρέας Γεωργίου: Ο αδερφός του είναι η μεγάλη του αδυναμία! Πόσο μοιάζουν;
Ανδρέας Γεωργίου: Ο αδερφός του είναι η μεγάλη του αδυναμία! Πόσο μοιάζουν;

Ο Ανδρέας Γεωργίου έχει μιλήσει πολλές φορές για το πόσο δεμένος είναι με την οικογένειά του και τα αδέρφια του, είναι η μεγάλη του αδυναμία. Πρόσφατα, ο αδερφός του και εκείνος ανέβασαν κοινή φωτογραφία και η αλήθεια είναι ότι μοιράζονται αρκετά κοινά χαρακτηριστικά προσώπου...

Ανδρέας Γεωργίου: Ο αδερφός του και η ομοιότητα που έχουν

Ο Ραφαέλλο που είναι διευθυντής φωτογραφίας και έχει δουλέψει πολλές φορές μαζί με τον Ανδρέα Γεωργίου. Σε παλαιότερη ανάρτησή του μάλιστα, ο ίδιος είχε αποκαλύψει ότι ο Ραφαέλλο, είναι μικρότερος: 

Διαβάστε επίσης: Ανδρέας Γεωργίου: Το σαλόνι στο σπίτι του έχει το πιο ιδιαίτερο έπιπλο τηλεόρασης

 

"14/11/1991 Περίμενα με λαχτάρα έξω από το μαιευτήριο για να αντικρίσω τον μικρό μου αδερφό. Θυμάμαι την πρώτη στιγμή που τον είδα και από τότε κατέκτησε την καρδιά μου, την ψυχή μου και όλο μου τον κόσμο. Happy birthday little bro" είχε γράψει τότε. Όπως θα δείτε στην φωτογραφία που εντοπίσαμε πρόσφατα στο Instagram, στην οποία πάλι οι δυο τους ποζάρουν μαζί, ο Ανδρέας Γεωργίου και ο αδερφός του, έχουν αρκετή ομοιότητα τόσο στην μύτη, όσο και στα μάτια και τα χείλη. Το μόνο σίγουρο είναι πάντως, ότι μοιράζονται και το κοινό τους ταλέντο, σε ό,τι έχει να κάνει με τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες!

Ιδού και η σχετική φωτογραφία: 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR