counter

Ανδρέας Γεωργίου: Η αποκάλυψη για το "Famagusta" - "Ήθελα να το ξεκαθαρίσω αυτό..."

Ανδρέας Γεωργίου: Η αποκάλυψη για το "Famagusta" - "Ήθελα να το ξεκαθαρίσω αυτό..."
Ανδρέας Γεωργίου: Η αποκάλυψη για το "Famagusta" - "Ήθελα να το ξεκαθαρίσω αυτό..."

Στην εκπομπή “Ελένη” βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Πέμπτης 8 Φεβρουαρίου ο Ανδρέας Γεωργίου και μίλησε για τη νέα του σειρά “Famagusta”.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, μεταξύ άλλων, απάντησε για τα πλάνα από την Αμμόχωστο και θέλησε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα όσον αφορά τις ιστορίες που παρακολουθούμε στα επεισόδια.

Δείτε επίσης! Στέφανος Μιχαήλ: Το spoiler για το "Famagusta" - "Μετά από αυτό που θα συμβεί θα αλλάξουν όλα"

Όσα είπε ο Ανδρέας Γεωργίου

«Εγώ έχω αρνηθεί να μπω στην πόλη και να πάρω άδεια από τον οποιονδήποτε εκεί. Δεν ένιωθα καλά να το κάνω. Οπότε συγκεκριμένα για τα πλάνα της Αμμοχώστου, τα έχω αγοράσει από κινηματογραφιστή από το εξωτερικό κι έχω “βιβλιοθήκη” γι’ αυτά. Όσον αφορά στις οπτικογραφήσεις, τα κάνουμε στην ελεύθερη περιοχή της Κύπρου και θέλω να πω ότι οι ιστορίες που ακούμε από τους αγνοουμένους δεν αφορούν μόνο στην Αμμόχωστο, αφορά τους αγνοουμένους από όλη την Κύπρο. Κάποιοι μου λένε γιατί η σειρά λέγεται “Αμμόχωστος”, εφόσον η Χαρίτα Μάντολες είναι από την Κερύνεια. Ήθελα να το ξεκαθαρίσω αυτό. Θα δούμε πάρα πολλές ιστορίες που αφορούν αγνοουμένους από όλη την Κύπρο», είπε χαρακτηριστικά ο Αντρέας Γεωργίου.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR