counter

Αναστασία Περράκη: Η γνωριμία με τον Χρήστο Μπίρμπα, η 13χρονη κόρη της και η σχέση της με τον σύντροφό της

Αναστασία Περράκη: Η γνωριμία με τον Χρήστο Μπίρμπα, η 13χρονη κόρη της και η σχέση της με τον σύντροφό της
Αναστασία Περράκη: Η γνωριμία με τον Χρήστο Μπίρμπα, η 13χρονη κόρη της και η σχέση της με τον σύντροφό της

Η Αναστασία Περράκη βρέθηκε καλεσμένη την Τρίτη στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό μας» με τη Φαίη Σκορδά. Η ίδια μίλησε, μεταξύ άλλων, για την προσωπική της ζωή, τον σύντροφό της, Χρήστο Μπίρμπα αλλά και την 14χρονη κόρη της.

Σχετικά με τη σχέση της με τον Χρήστο Μπίρμπα, που είναι ο νέος coach του GNTM, η Αναστασία Περράκη αποκάλυψε: «Είμαστε μαζί επτά χρόνια, γνωριστήκαμε μέσω της δουλειάς. Έχει κάνει πράγματα στη μόδα, είναι γνωστό μοντέλο. Έχει προσπαθήσει αρκετά στο εξωτερικό και είναι δύσκολα έξω, πάρα πολύ. Η πρώτη μας γνωριμία ήταν πριν πολλά χρόνια γιατί εμφανιστήκαμε στο ίδιο σόου κι εγώ περπατούσα μπροστά του, οπότε πιάσαμε ψηλή κουβέντα. Είδα ένα πολύ ωραίο αγόρι, αλλά μετά χαθήκαμε. Δεν ζούμε στο ίδιο σπίτι… Υπάρχει πολλή αγάπη, συμβουλεύει ο ένας τον άλλο, είμαστε πολύ υποστηρικτικοί, αυτά είναι πολύ σημαντικά. Ο έρωτας εντάξει. Ο έρωτας φεύγει και ξανάρχεται πιστεύω».

Για την 13χρονη κόρη της η Αναστασία Περράκη ανέφερε: «Σε ένα μήνα η κόρη μου κλείνει τα 13 και μπαίνει στα 14. Είμαστε στην εφηβεία και το περνάμε με τις εξάρσεις και νεύρα, με όσα έχει μια εφηβεία. Στην παιδική ηλικία δεν μπορείς να συνεννοηθείς, τώρα υπάρχει ένας διάλογος, άσχετα αν υπάρχει κόντρα κάποιες φορές, αλλά υπάρχει διάλογος».

Τέλος όσον αφορά τις σχέσεις της κόρης της με τον σύντροφό της, Χρήστο Μπίρμπα, η Αναστασία Περράκη δήλωσε: «Με τον Χρήστο μια χαρά είναι οι σχέσεις της με τον Χρήστο. Εκείνος την συμβουλεύει, της λέει πράγματα, κάποιες φορές τον ακούει, κάποιες όχι. Εδώ της λέω πράγματα εγώ και νευριάζει. Γενικά είμαστε σε μια φάση ανταγωνισμού, έτσι δεν ήμασταν όλοι στην εφηβεία;».

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR