counter

Ανασκόπηση 2019: Διάσημα ζευγάρια που έγιναν γονείς μέσα στη χρονιά!

Ανασκόπηση 2019: Διάσημα ζευγάρια που έγιναν γονείς μέσα στη χρονιά!
Ανασκόπηση 2019: Διάσημα ζευγάρια που έγιναν γονείς μέσα στη χρονιά!

Μπορεί η χρονιά που φεύγει να άφησε πίσω της αρκετές απώλειες ωστόσο είχε και πολλά χαρμόσυνα γεγονότα αφού πολλά ζευγάρια Ελλήνων celebrities έγιναν γονείς.

Σάββας Πούμπουρας- Αρετή Θεοχαρίδη

Μια ανάσα πριν αποχαιρετήσουμε το 2019 και συγκεκριμένα στις 26 Δεκεμβρίου ήρθε στον κόσμο η κορούλα τους.

Βασιλική Μιλλούση-Λευτέρης Πετρούνιας

Στον κόσμο έφερε το πρώτο της παιδί με τον Λευτέρη Πετρούνια, η Βασιλική Μιλλούση. Από τις 04 Νοεμβρίου το ζευγάρι των αθλητών είναι ξετρελαμένο το κοριτσάκι του το οποίο πρόκειται να πάρει το όνομα, Σοφία.

Δούκισσα Νομικού-Δημήτρης Θεοδωρίδης

Το δεύτερο παιδάκι του, ένα πανέμορφο κοριτσάκι, έφερε στον κόσμο η Δούκισσα Νομικού στις 27 Σεπτεμβρίου. Το όνομα που θα πάρει η μικρή είναι , Αναστασία.

Ελένη Χατζίδου-Ετεοκλής Παύλου

Στις 2 Σεπτεμβίου ήρθε στον κόσμο το πρώτο μωράκι της τραγουδίστριας. Η μικρή Μελίτα όπως είναι το όνομα που θα της δώσουν είναι καρπός του έρωτα της Ελένης Χατζίδου με τον personal trainer Ετεοκλή Παύλου.

Τζένη Θεωνά-Δήμος Αναστασιάδης

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης από τις 06 Απριλίου, καθώς ήρθε στη ζωή το πρώτο τους μωρό. Η γλυκιά ηθοποιός και ο τραγουδιστής απέκτησαν ένα υγιέστατο αγοράκι!

Κατερίνα Παπουτσάκη-Παναγιώτης Πιλαφάς

Ένα υγιέστατο αγοράκι έφερε στον κόσμο στις αρχές Μαϊου η Κατερίνα Παπουτσάκη. Αυτό μάλιστα είναι και το δεύτερο παιδάκι για το αγαπημένο ζευγάρι αφού έχουν ήδη αποκτήσει τον 5χρονο σήμερα Μάξιμο.

Ιωάννα Παππά-Κωνσταντίνος Πάντος

Η 42χρονη ηθοποιός έγινε για πρώτη φορά μαμά την Παρασκευή 02 Αυγούστου, αποκτώντας έναν πανέμορφο γιο της με τον σύζυγο της Κωνσταντίνο Πάντο.

Φωτεινή Αθερίδου-Κωνσταντίνος Μαγκλάρας

Ένα πανέμορφο αγοράκι απέκτησε το ζευγάρι στις 22 Φεβρουαρίου κάνοντας έτσι τον Θοδωρή Αθερίδη έναν ευτυχισμένο παππού ετών 54.

Πέννυ Μπαλτατζη-Χρήστος Τζούτης

Την πιο γλυκιά περίοδο της ζωής της βιώνει και η Πέννυ Μπαλτατζή, καθώς στις αρχές Οκτωβρίου γέννησε το καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Χρήστο Τζούτη.

Τζένη Μπότση-Αλέξανδρος Μιχαλάς

Η εγκυμοσύνη που μας ξάφνιασε περισσότερο από όλες αφού μέχρι της 18 Νοεμβρίου που η 47χρονη ηθοποιός έφερε στον κόσμο την κορούλα της, ελάχιστοι γνώριζαν για αυτή.

Κλέλια Πανταζή-Λευτέρης Τσάκαλος

Το πρώτο τους παιδάκι απέκτησε το ζευγάρι στις 9 Δεκεμβρίου. Μάλιστα το όνομα που θα πάρει ο γιος του ζευγαριού είναι Μιχαήλ-Άγγελος.

Γιάννης Βαρδής-Νατάσα Σκαφιδά

Γονείς για δεύτερη φορά έγιναν ο Γιάννης Βαρδής και η σύζυγός του Νατάσα Σκαφιδά στις 15 Ιουνίου. Το ζευγάρι που είχε ήδη μια κόρη απέκτησε ένα αγοράκι το οποίο θα πάρει το όνομα Αντώνης, στη μνήμη του μεγάλου μας καλλιτέχνη Αντώνη Βαρδή.

Γιάννης Τσίλης - Λένα Αγελαδοπούλου

Το πρώτο τους παιδάκι, ένα υγιέστατο κοριτσάκι απέκτησαν στις αρχές Οκτωβρίου ο Γιάννης Τσίλης και η αγαπημένη του Λένα.

Πέτρος Κουσουλός - Όλγα Ζαφειροπούλου

Γονείς για δεύτερη φορά με ένα υγιέστατο κοριτσάκι έγιναν ο Πέτρος Κουσουλός και η Όλγα Ζαφειροπούλου στις 13 Ιουνίου.

Ζέτα Θεοδωροπούλου-Παναγιώτης Ταχτσίδης

Ένα πανέμορφο αγοράκι, το τρίτο παιδί στην οικογένεια του ζευγαριού ήρθε στις 31 Ιουλιού.

Νίκος Μίχας-Άννα

Η σύντροφος του Νίκου Μίχα, του τραγουδιστή που γνωρίσαμε μέσα από το Fame Story και πλέον ασχολείται με την ιατρική έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι στις 16 Οκτωβρίου. Μάλιστα ο Νίκος Μίχας βοήθησε στην διαδικασία του τοκετού.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR