counter

Αλλάζει στάση ο Kanye West: Η δημόσια συγγνώμη στην Kim Kardashian

Αλλάζει στάση ο Kanye West: Η δημόσια συγγνώμη στην Kim Kardashian
Αλλάζει στάση ο Kanye West: Η δημόσια συγγνώμη στην Kim Kardashian

Τα αλλεπάλληλα δημόσια ξεσπάσματα του Kanye West έχουν προκαλέσει αναταραχή στα διεθνή Μέσα καθώς και τη ρήξη στη σχέση με τη σύζυγό του Κim Kardashian η οποία φέρεται να έχει ήδη προσφύγει σε δικηγόρο προκειμένου να πάρει διαζύγιο.

Όλα ξεκίνησαν όταν κατά τη διάρκεια της πρώτης προεκλογικής του ομιλίας ο γνωστός ράπερ αποκάλυψε ότι η Kim ήθελε να κάνει έκτρωση στο παιδί τους.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε με τα χειρότερα λόγια για τη μητέρα της, Kris Jenner, ενώ εξομολογήθηκε ότι παρότι πάσχει από διπολική διαταραχή αρνείται να παίρνει τα φάρμακα.

Δε σταμάτησε όμως εκεί. Ακολούθησαν μερικές ακόμη αποκαλύψεις μέσα tweets  στα οποία υποστήριζε ότι η σύζυγός του και η μητέρα της επιθυμούσαν να τον κλείσουν στο ψυχιατρείο.

Τώρα όμως, όλα δείχνουν πως ο Kanye West αποφάσισε να αλλάξει στάση και να προχωρήσει σε μια κίνηση συμφιλίωσης με τη σύζυγό του.

Συγκεκριμένα, έκανε μια νέα ανάρτηση στο Twitter, όπου ζητάει δημόσια συγγνώμη από την Kim Kardashian

«Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από την σύζυγό μου, Kim, επειδή αποκάλυψα δημοσίως κάτι που ήταν προσωπικό ζήτημα. Δεν την κάλυψα όπως έχει καλύψει εκείνη εμένα. Στην Κιμ θέλω να πω πως ξέρω ότι την πλήγωσα. Σε παρακαλώ συγχώρεσε με. Σε ευχαριστώ που είσαι πάντα εδώ για εμένα» έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή του

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR