counter

Αλεξία Τράικο: Η νικήτρια του GNTM απάντησε για το εάν το παιχνίδι ήταν στημένο

Αλεξία Τράικο: Η νικήτρια του GNTM απάντησε για το εάν το παιχνίδι ήταν στημένο
Αλεξία Τράικο: Η νικήτρια του GNTM απάντησε για το εάν το παιχνίδι ήταν στημένο

Η Αλεξία Τράικο ήταν η μεγάλη νικήτρια του GNTM για το 2022, κατακτώντας παράλληλα με την πρωτιά και το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ!

Η 19χρονη από την Θεσσαλονίκη, με καταγωγή από την Αλβανία κέρδισε επίσης μία υποτροφία διετούς φοίτησης για οποιαδήποτε ειδικότητα επιλέξει σε γνωστά ΙΕΚ, ένα ρολόι και κοσμήματα αξίας 20.000 ευρώ, ένα ετήσιο συμβόλαιο με εταιρεία καλλυντικών και ένα αυτοκίνητο.

Η Αλεξία Τράικο αποκαλύπτει εάν το παιχνίδι ήταν στημένο

Λίγο καιρό μετά την ολοκλήρωση του GNTM, η ίδια πραγματοποίησε ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο  Instagram και απάντησε σε όλες τις απορίες που είχαν οι διαδικτυακοί της φίλοι.

Δείτε επίσης ΕΔΩ! Αλεξία Τράικο - GNTM: "Με τη μητέρα μου δεν έχουμε τόσο καλές σχέσεις" - Η αμηχανία όταν ρωτήθηκε για τον σύντροφό της

Πολλοί ήταν εκείνοι που τη ρώτησαν αν το ριάλιτι μόδας ήταν στημένο.

Τότε, η Αλεξία Τράικο από την πλευρά της απάντησε: «Γενικά με ρωτάτε πάρα πολύ αν το GNTM ήταν στημένο. Γενικά ό,τι βλέπατε ήταν αληθινό είτε έχουμε μαλώσει είτε έχουμε πει. Ήταν όλα η δική μας γνώμη, αυτό που θέλαμε να πούμε εμείς με τη δική μας βούληση. Ποτέ κανείς δεν μας είπε να πούμε κάτι».

Όσον αφορά στο αν είχε σκεφτεί να τα παρατήσει και να αποχωρήσει, είπε «Υπήρχε αρκετή πίεση/άγχος/κούραση αλλά ποτέ δεν μου πέρασε από το μυαλό να τα παρατήσω. Γενικά στη ζωή μου έχω μάθει να μην τα παρατάω ποτέ, να τα κάνω όλα μέχρι το τέρμα και αυτό σας συμβουλεύω να κάνετε και εσείς πάντα».

Δείτε τα σχετικά βίντεο.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR