counter

Αλέξης Παππάς: Τα “καυτά” φιλιά με την σύντροφο του Alessia στο Ντουμπάι

Τον έρωτα στα μάτια της Alessia Demetz φαίνεται πως έχει βρει το τελευταίο διάστημα ο Αλέξης Παππάς.

Ο πρώην παίκτης του Survivor μετά την αποχώρηση του από το ριάλιτι επιβίωσης, κράτησε τον λόγο του και ταξίδεψε μέχρι το Ντουμπάι για να δει την αγαπημένη του Alessia.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού «ΟΚ» αλλά και το φωτογραφικό άλμπουμ που προβλήθηκε μέσα από την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Έλα Χαμογέλα», ο Αλέξης Παππάς πέταξε για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα στις 6 Μαΐου και έμεινε μαζί με την Alessia μέχρι την Κυριακή του Θωμά.

Οι δύο τους πέρασαν όμορφο χρόνο απολαμβάνοντας το δείπνο τους σε εστιατόριο και φυσικά δεν έλειπαν και τα τρυφερά στιγμιότυπα μεταξύ τους.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Αλέξης Παππάς και η Alessia Demetz βρίσκονται στην αρχή της γνωριμίας τους, αφού είχαν συναντηθεί μέχρι τώρα μία φορά.

«Δεν ξέρω αν υπάρχει η σχέση μου ακόμη μετά από τόσο καιρό. Εγώ είχα πει σε αυτή την κοπέλα ότι λογικά μέχρι 25 Μαρτίου θα είμαι έξω. Σιγά μη κάτσω παραπάνω. Δε θα παντρευόμασταν 25 Μαρτίου. Έχουμε βρεθεί μόνο μια φορά, είχαμε έρθει πολύ κοντά από απόσταση. Έχουμε αφήσει στα μισά μια ιστορία. Είναι από τα πράγματα που σου συμβαίνουν μια φορά. Είναι αυτό το κεραυνοβόλο», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά σε συνέντευξη του ο Αλέξης Παππάς.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο την έξοδο του Αλέξη Παππά με την σύντροφο του.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR