counter

Αλέξης Κούγιας: Ο εκνευρισμός του με ερώτηση δημοσιογράφου - Επεισοδιακή εμφάνιση έξω από τα δικαστήρια

Αλέξης Κούγιας: Ο εκνευρισμός του με ερώτηση δημοσιογράφου - Επεισοδιακή εμφάνιση έξω από τα δικαστήρια
Αλέξης Κούγιας: Ο εκνευρισμός του με ερώτηση δημοσιογράφου - Επεισοδιακή εμφάνιση έξω από τα δικαστήρια

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα ο δικηγόρος που ανέλαβε την υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη, Νίκος Γεωργουλέας, ανακοίνωσε ότι από κοινού με τον σκηνοθέτη και ηθοποιό αποφάσισαν να λύσουν τη συνεργασία τους.

Μάλιστα, στην υπόθεση εμφανίστηκε, ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος δήλωσε έτοιμος να υπερασπιστεί τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Το πρωί της Τρίτης, ο Αλέξης Κούγιας βρέθηκε στο γραφείο της ανακρίτριας, προκειμένου να παραλάβει τη δικογραφία για την υπόθεση του γνωστού σκηνοθέτη και ηθοποιού.

Κατά την έξοδό του έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και τους δημοσιογράφους.

«Μόλις παρέλαβα τα αντίγραφα της δικογραφίας και έχω ήδη δοκιμάσει μια έκπληξη. Πρόκειται για μια δικογραφία τηλεγράφημα με ελάχιστα στοιχεία. Δεν τα έχω διαβάσει, περίμενα να έχω στα χέρια μου μια δικογραφία γεμάτο στοιχεία, καταθέσεις μαρτύρων, θυμάτων. Πραγματικά είναι μια δυσάρεστη έκπληξη για μένα γιατί αυτά που ακούω αυτές τις ημέρες περί υπάρξεων μαρτύρων, είναι μόνο φήμη. Θέλω να σας πω ότι με πολύ περίσκεψη απέναντι σε ότι σημαίνει η προσωπική μου καριέρα αυτά τα χρόνια – σε λίγο θα συμπληρώσω 50 χρόνια καριέρας – και με απόλυτο αίσθημα ευθύνης απέναντι στον ελληνικό λαό που παρακολουθεί αυτή την υπόθεση θέλω να σας πω ότι μόλις διαβάσω την δικογραφία με δημόσια δήλωσή μου θα τοποθετηθώ αν αναλάβω επίσημα την υπεράσπιση αυτού του μέχρι πριν λίγες ημέρες διακεκριμένου σκηνοθέτη, κορυφαίου ηθοποιού και γενικού διευθυντού του Εθνικού Θέατρου της Ελλάδος», είπε ο Αλέξη Κούγιας.

Ωστόσο, όταν μια δημοσιογράφος ρώτησε τον ποινικολόγο αν δέχεται απειλές, εκείνος εκνευρίστηκε και είπε: «Σας παρακαλώ πολύ, μην ταπεινώνεται τη συζήτησή μας. Θα σας παρακαλέσω πάρα πολύ να με αφήσετε να τοποθετηθώ. Μην είστε ανάγωγη. Αν θέλετε να συνεχίσουμε τη συζήτηση…Θα κάνω… Χάρηκα που σας είδα». Στη συνέχεια αποχώρησε.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί από την εκπομπή “Ευτυχείτε”.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR