counter

Αλέξης Κούγιας: "Η κυρία Σίσσυ Χρηστίδου έχει μία εμμονή μαζί μου"

Αλέξης Κούγιας: "Η κυρία Σίσσυ Χρηστίδου έχει μία εμμονή μαζί μου"
Αλέξης Κούγιας: "Η κυρία Σίσσυ Χρηστίδου έχει μία εμμονή μαζί μου"

Στα τηλεοπτικά συνεργεία των τηλεοπτικών εκπομπών μίλησε την Δευτέρα 8/5 ο Αλέξης Κούγιας.

Ο γνωστός ποινικολόγος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη διαμάχη που έχει με την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου αναφέροντας πως έχει εμμονή μαζί του!

Όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας για την Σίσσυ Χρηστίδου

«Όταν είσαι όρθιος 15 ώρες, είσαι νηστικός και υπάρχει και τόσο μεγάλη ένταση στις υποθέσεις στις οποίες χειρίζομαι, είχα μια λιποθυμική διάθεση και έχασα τις αισθήσεις μου. Ευτυχώς η μάρτυρας η οποία εξέταζα είναι νοσηλεύτρια και πολύ γρήγορα επανήλθαν οι σφυγμοί μου και συνεχίσαμε και τη δίκη» είπε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας.

Δείτε επίσης - Ο Αλέξης Κούγιας για τον σύντροφο της Εύης Βατίδου: "Για τον άντρα δεν έχει σημασία πόσο γυμνασμένος είναι"

Στη συνέχεια ο ίδιος πρόσθεσε: «Έγινε μια συκωφαντική για μένα και για τους δικαστές ανάδειξη με σκοπιμότητα, μιλάμε για έναν συνεργάτη μιας πρωινής εκπομπής του Σαββατοκύριακου η οποία είναι πραγματικά… Θα πάρω την εκπομπή και θα στραφώ και δικαστικά εναντίον του συγκεκριμένου. Μιλάω για την εκπομπή της κυρίας Χρηστίδου».

Τέλος, ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε: «Η κυρία Χρηστίδου έχει έναν πόλεμο μαζί μου από τότε που έμαθε ότι ο πατέρας του κυρίου Μαραντίνη μου τηλεφώνησε να με ρωτήσει αν θα ήθελα να ασχοληθώ με την υπόθεση του γιου του αλλά δεν υπήρχε λόγος….Από τότε το έμαθε η κυρία Χρηστίδου και έχει μια εμμονή μαζί μου».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR