counter

Αλέξανδρος Τζόρβας: Η ζωή του κούκλου τερματοφύλακα

Αλέξανδρος Τζόρβας: Η ζωή του κούκλου τερματοφύλακα
Αλέξανδρος Τζόρβας: Η ζωή του κούκλου τερματοφύλακα

Ο Αλέξανδρος Τζόρβας γεννήθηκε στις 12 Αυγούστου του 1982 στην Αθήνα και αγωνίζεται ως τερματοφύλακας. Η πορεία του στον αθλητικό χώρο ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, ενώ το 2001 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα.

Έκτοτε, ακολούθησε μία σειρά επιτυχημένων συνεργασιών, όταν το 2007 μεταγράφηκε στον Ο.Φ.Η και στη συνέχεια εντάχθηκε στην Εθνική Ελλάδος. Την αμέσως επόμενη χρονιά, ο γοητευτικός τερματοφύλακας επέστρεψε και πάλι στον Παναθηναϊκό. Η καριέρα του Αλέξανδρου Τζόρβα δεν περιορίστηκε μόνο εντός Ελλάδος, αλλά και εκτός! Στις 26 Αυγούστου 2011 υπέγραψε στην ιταλική ομάδα Palermo F.C και το καλοκαίρι του 2012 στην Genoa. Την επόμενη χρονιά, όμως, έμεινε ελεύθερος με αποτέλεσμα να υπογράψει στον Απόλλωνα Σμύρνης και τον Σεπτέμβρη του 2014 να συμφωνεί με την ινδική North East United.

Το ίδιο περιζήτητος ήταν και στην προσωπική του ζωή, όμως, μία γυναίκα κατάφερε να βάλει γκολ στα δίκτυα της καρδιάς του. Ο λόγος για την Χρυσαυγή Ατσιδάκου, με την οποία έχουν αποκτήσει δύο υπέροχα παιδιά: Τον 2 ετών Μάξιμο και την 14 μηνών Ίριδα. Ωστόσο, η διάσημη οικογένεια έχει επιλέξει να ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, γι’ αυτό και κάνουν ελάχιστες έως σπάνιες εμφανίσεις. 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR